- 24 Şubat 2022
- 5
- 0
- 1
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamayı ne zaman gördün biliyormusun?Merhaba arkadaşlar
Tam adet günümde ağrısız kahverengi akı tı gelmeye başladı çok az ve lekenme şeklinde dayanamayıp ikinci gün gebelik testi yaptım ama negatif 4 gün oldu kahverengi lekenme devam ediyor , inşallah hamileyimdir sizce nedir ?
Önceki adet dönemin mi ? Anlamadım özür dilerimYumurtlamayı ne zaman gördün biliyormusun?
Hani yumurtlama günlerimiz oluyor ya. Takvim ya da ovülasyon testi kullanmıyormusun?Önceki adet dönemin mi ? Anlamadım özür dilerim
Anladım şimdi hayır yumurtlama günüm değildi yumurtlama günümden 1 hafta sonra oldu eşimle çocuk istiyoruz yerleşme kanaması yazıyor ama 4 gündür devam ediyor artık ümidim kesildiHani yumurtlama günlerimiz oluyor ya. Takvim ya da ovülasyon testi kullanmıyormusun?
Yumurtlama dönemini değerlendirmediysen gebelik yoktur canım. Yumurta çatlayıp salınımından sonraki ömrü 24 saat. O günü ve öncesini değerlendirmen lazımAnladım şimdi hayır yumurtlama günüm değildi yumurtlama günümden 1 hafta sonra oldu eşimle çocuk istiyoruz yerleşme kanaması yazıyor ama 4 gündür devam ediyor artık ümidim kesildi
Lütfen gebelik belirtisi olsun yoksa depresyona giricemYumurtlama olmadığı aylarda böyle olabiliyormuş. Bana da olurdu
Malesef yerleşme kanaması bu kadar uzun sürmüyor:/Lütfen gebelik belirtisi olsun yoksa depresyona giricem
Erken dönemde göstermiyor belli ondan olabilirTest negatifse gebe oldugunuzu pek sanmam
Benım ilişkiden 9 gün sonra testte cıktı. Genelde cıkıyor 9-10 gün sonra.Erken dönemde göstermiyor belli ondan olabilir
Adetiniz sökülecektir muhtemelen daha önce başımı geldi. Çocuk düşünüyorsanız ovülasyon testi kullanın şansınız artarMerhaba arkadaşlar
Tam adet günümde ağrısız kahverengi akı tı gelmeye başladı çok az ve lekenme şeklinde dayanamayıp ikinci gün gebelik testi yaptım ama negatif 4 gün oldu kahverengi lekenme devam ediyor , inşallah hamileyimdir sizce nedir ?