- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
yardımcı olurmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim ben ama şuan da şimdi kullansam olmaz mıBu ne icin lazim umre falanmi var? Evet doktorlar yaziyor adetten once alacaksin
Tamam sağol Sorarım yarınCanım hiç kullanmadım ama arkadaşlarım denize giderken falan kullanıyordu,eczaneye bir sor istersen
Onu bilmiyorum ama doktor once kullan diyor verirken. Satın alirken sorAdetim ben ama şuan da şimdi kullansam olmaz mı
Evet bu yüzdenNe oldu barıştınız ve buluşacaksınız o yüzden mi lazım?
Bence kesme bırak kan ağlasın.
Onun fazla bir etkisi yok dediler amaprimolit kullanılıyor
Ya yok çare aradığımdan değill kendisi geldi ne yapabilirim konuşup tedaviye ikna ederim belkiDaha iki dun ve obur gun arilcam demiyomuydun. Simdi care ariyosun regli bitirip yanina gitmeye. Şaşkınım..
Bu konuşarak ikna etme yöntemine benzemiyor yalnızYa yok çare aradığımdan değill kendisi geldi ne yapabilirim konuşup tedaviye ikna ederim belki
Ne ye benziyor :)Bu konuşarak ikna etme yöntemine benzemiyor yalnız![]()
Ahahaha çok yaşaKonuşacaksan niye reglini bitirmeye calisiyosun sonuçta kan ağzından gelmiyor
Yahu adama kavgada söylenmycek söz söyledin gidip tekrar kaç dk sürüyor diye mi bakacaksın git düzgünce konuş ağzınlaNe ye benziyor :)