Adet mi hamilelik mi

zynp ada

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
74
36
18
32
Kızlar iyi akşamlar bişy soracam size . Benm normalde adet günüm bugün . Yine her zamanki gibi alt karın bölgem ve göğüslerim ağrıyor ama sabahtan falan gelmesi gerekiyordu adetimin bu belirtiler aynı zamanda hamilelik belirtileri de olabilr mi?

Kızlar iyi akşamlar bişy soracam size . Benm normalde adet günüm bugün . Yine her zamanki gibi alt karın bölgem ve göğüslerim ağrıyor ama sabahtan falan gelmesi gerekiyordu adetimin bu belirtiler aynı zamanda hamilelik belirtileri de olabilr mi?
zaten belırtı aynı . adet gormezsen o belırtıler devam edıyor sendekı hormonal degısım yanı. hamılelıkle belırlı bı haftaya kadar devm edıyor cogu :) hamıle kalmamıssan da o belırtılere sebep olan hormon dusuyor ve adet oluyorsun :)

Gecikme yaşamadan tam emin olamıyoruz hemen hemen adet ile belirtiler aynı.

Erken gebelik testi yapabilirsiniz.

Olabilir beklemeniz lazım test yapsanız da sonuç çıkar

Amin inşallah teşekkür ediyorum 🙏🙏 Allah uzun güzel ömürler versin sana da bebişine de inşallah 🙏 peki belirtilerin benimle aynı mıydı adet gününe kadar mıydı

Amin inşallah teşekkür ediyorum 🙏🙏 Allah uzun güzel ömürler versin sana da bebişine de inşallah 🙏 peki belirtilerin benimle aynı mıydı adet gününe kadar mıydı
Adet olacak gibi belirtiler oldu. Goguslerde hassasiyet ağırlık hissi, kasık bölgesinde çok hafif ara ara gelen ağrı. Adet olacağımda da boyle oluyor benim. Sabaha olurum dedim ama olmadım

Adet olacak gibi belirtiler oldu. Goguslerde hassasiyet ağırlık hissi, kasık bölgesinde çok hafif ara ara gelen ağrı. Adet olacağımda da boyle oluyor benim. Sabaha olurum dedim ama olmadım
İşte bnmde öyle bugün sabaha kadar olurum diye bi Ağrı var normal adet ağrılarım çnkü. Umarım sizinki gibi olur 🙏🙏

Merhaba sonucynuz ne oldu hamilemisiniz

Back
X