zaten belırtı aynı . adet gormezsen o belırtıler devam edıyor sendekı hormonal degısım yanı. hamılelıkle belırlı bı haftaya kadar devm edıyor cogu :) hamıle kalmamıssan da o belırtılere sebep olan hormon dusuyor ve adet oluyorsun :)Kızlar iyi akşamlar bişy soracam size . Benm normalde adet günüm bugün . Yine her zamanki gibi alt karın bölgem ve göğüslerim ağrıyor ama sabahtan falan gelmesi gerekiyordu adetimin bu belirtiler aynı zamanda hamilelik belirtileri de olabilr mi?
Gecikme yaşamadan tam emin olamıyoruz hemen hemen adet ile belirtiler aynı.Kızlar iyi akşamlar bişy soracam size . Benm normalde adet günüm bugün . Yine her zamanki gibi alt karın bölgem ve göğüslerim ağrıyor ama sabahtan falan gelmesi gerekiyordu adetimin bu belirtiler aynı zamanda hamilelik belirtileri de olabilr mi?
Yapmak istemiyorum ya çıkmazsa diye korkuyorum en azından biraz daha adet günüm geçsin diye beklemek istiyorumGecikme yaşamadan tam emin olamıyoruz hemen hemen adet ile belirtiler aynı.
Erken gebelik testi yapabilirsiniz.
O zaman şimdi dikkatini başka yere verip, 2 3 gün stres yapmadan bekliyorsun.Yapmak istemiyorum ya çıkmazsa diye korkuyorum en azından biraz daha adet günüm geçsin diye beklemek istiyorum
Umarım hamileliktirzaten belırtı aynı . adet gormezsen o belırtıler devam edıyor sendekı hormonal degısım yanı. hamılelıkle belırlı bı haftaya kadar devm edıyor cogu :) hamıle kalmamıssan da o belırtılere sebep olan hormon dusuyor ve adet oluyorsun :)
İnşallah ya teşekkür ediyorumO zaman şimdi dikkatini başka yere verip, 2 3 gün stres yapmadan bekliyorsun.
İnşallah pozitif görürsün
Olabilir beklemeniz lazım test yapsanız da sonuç çıkarKızlar iyi akşamlar bişy soracam size . Benm normalde adet günüm bugün . Yine her zamanki gibi alt karın bölgem ve göğüslerim ağrıyor ama sabahtan falan gelmesi gerekiyordu adetimin bu belirtiler aynı zamanda hamilelik belirtileri de olabilr mi?
KorkuyorumOlabilir beklemeniz lazım test yapsanız da sonuç çıkar
Ben de beklemek istemiştim dayanamayıp 2. Gununde yapmıştım çift çizgi olmuştu. Allah size de nasip eder inşallahKorkuyorum
Ben de beklemek istemiştim dayanamayıp 2. Gununde yapmıştım çift çizgi olmuştu. Allah size de nasip eder inşallah
Adet olacak gibi belirtiler oldu. Goguslerde hassasiyet ağırlık hissi, kasık bölgesinde çok hafif ara ara gelen ağrı. Adet olacağımda da boyle oluyor benim. Sabaha olurum dedim ama olmadımAmin inşallah teşekkür ediyorumAllah uzun güzel ömürler versin sana da bebişine de inşallah peki belirtilerin benimle aynı mıydı adet gününe kadar mıydı
İşte bnmde öyle bugün sabaha kadar olurum diye bi Ağrı var normal adet ağrılarım çnkü. Umarım sizinki gibi olurAdet olacak gibi belirtiler oldu. Goguslerde hassasiyet ağırlık hissi, kasık bölgesinde çok hafif ara ara gelen ağrı. Adet olacağımda da boyle oluyor benim. Sabaha olurum dedim ama olmadım
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzİşte bnmde öyle bugün sabaha kadar olurum diye bi Ağrı var normal adet ağrılarım çnkü. Umarım sizinki gibi olur
Merhaba sonucynuz ne oldu hamilemisinizKızlar iyi akşamlar bişy soracam size . Benm normalde adet günüm bugün . Yine her zamanki gibi alt karın bölgem ve göğüslerim ağrıyor ama sabahtan falan gelmesi gerekiyordu adetimin bu belirtiler aynı zamanda hamilelik belirtileri de olabilr mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?