Adet mi oldum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi vm74
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vm74

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
548
86
318
Herkese merhaba
Ben 38 gün önce sezaryenle doğum yaptım. Kanamam ilk iki gün yoğun sonrasında adetin son günü gibi hafif olmak üzere 15 gün sürdü. O günden beri yalnızca akıntı geliyordu. Dün gece yani 37. günün gecesinde kanamam başladı. O zamandan beri 2 ped değiştirdim. Bu doğum sonrası kanama mı yoksa adet mi görüyorum şu anda?

Bu arada kızımı emziriyorum.

Çoğu zaman olduğu gibi bir sürü görüntülenme ama 0 mesaj! Neyse. Doktoruma sordum emzirdiğiniz için adet kanaması olması çok düşük bir ihtimal plesantanın olduğu yerin yarası kapanırken de kanama yapabilir muhtemelen odur demişti ama bir ay sonra yine kabamam oldu demek ki adet olmuşum.

Çoğu zaman olduğu gibi bir sürü görüntülenme ama 0 mesaj! Neyse. Doktoruma sordum emzirdiğiniz için adet kanaması olması çok düşük bir ihtimal plesantanın olduğu yerin yarası kapanırken de kanama yapabilir muhtemelen odur demişti ama bir ay sonra yine kabamam oldu demek ki adet olmuşum.
. Canim 45 gun oldu ben de normal dogum yapali. Benimde 1 ay filan kanama oldu sonra kesilir gibi iken son birkac gundur tekrar artti. Demek nedeni bu yani. Ben haftaya gidicem kontrole o zaman sorarim

Back
X