Adet mi oluyorum?

dusundumdebulamadim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
44
12
3
Merhaba, 34 gün önce sezaryen oldum. Bebeğimi kaybettim emzirme vs gibi bir durumum yok yani. Yaklaşık 10 gün önce sezaryen akıntım bitti zaten artık kan gibi değil de sarı-kahverengi bir akıntıya dönmüştü. Dün iç çamaşırımda bir damla kan gördüm. Bugün de hala peçeteye pembe lekelenme şeklinde geliyor. Karnımda ve belimde de hafif hafif kramp var. Sizce adetim mi başladı yoksa hala sezaryen akıntısı mı geliyor?

regl olabilir. benim de kanama bittikten 10-15 gün sonra reglim gelmişti ama yine de takip edin siz

Ne şekilde olursa regl olduğuna emin olabilirim sizce? Kanama artar mı normal regl gibi gelmeye başlar mı? İnternette ilk adetin süresinin, kanama miktarının vs düzensiz olabileceği yazıyor kafam karıştı benim de

Aynı durumu yaşadım. 36 gün önce bebeğimi kaybettim. 20.gün kanamam azalarak kesildi. 3-4 gün sonra adet gibi yoğun başlayan ve azalan kanama oldu. 6-7 gün sürdü bitti . Emin olamadım adet mi lohusa kanaması mı diye.. 40 gün kanamaya normal diyorlar ya

Aynı günlerde kaybetmişiz başınız sağolsun. Evet ben de o yüzden emin olamadım ama sizinki adet bence yoğun başlayıp azalarak bitmiş, 6-7 gün sürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…