Adet mi üstüne görme mi

balkizz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
29
3
1
23
Kızlar merhaba adetim bu ay 7 gün gecikme sonrası geldi ama çok çok az oluyorum bugün üçüncü gün fakat sadece tuvalete gittiğimde geliyor sonrasında hiç yok sizce gebelik olabilir mi

Üstüne görme olabılır canım adet gibi gelmiyor çok az geliyor test yap hemen

Kızlar merhaba adetim bu ay 7 gün gecikme sonrası geldi ama çok çok az oluyorum bugün üçüncü gün fakat sadece tuvalete gittiğimde geliyor sonrasında hiç yok sizce gebelik olabilir mi
Benimde bu ay adetim bu şekildeydi. İlk gün bi kez leke gördüm, ertesi gün hiçbir şey yoktu, üçüncü gün bi kere leke geldi. Yerleşme sandım ama sonra bi anda söküldü adetim. Umarım istiyorsanız yerleşmedir sizinki

Regli ağrısı gibi ağrı var mı yoksa şüphelenebilirsin yoğun ve kırmızı gelmemesi gerekir üç gün sürer yerleşme kanaması. Bu durumun geçsin ondan sonra kan ver idrar testi yapma inşallah vardır

Yok hiç ağrı çekmedim

Tamam o zaman şüphelen uygun bi zamanda sağlık ocağına kan ver inşallah vardır
Kanamam da şöyle oldu normalde benim kanamam 5 gün sürer ilk gün çok ağrılı ve pıhtılı olur asla pıhtılı olmadı az az kırmızı pembe kanamam oldu günde bir pet dolmadı bile bugün dördüncü gün ve hiç olmuyorum

Ne kadar süre de bir adet oluyorsunuz ? Yerleşme en geç yumurtlamadan 12 gün sonra olabilir. Kanama regli olabilir üstüne görme olabilir ya da gebelik varsa bebekle alakalı olabilir. Şu an test yaparsanız bence varsa çıkacaktır.

Normalde bir ayda olurum bu ay 7 gün gecikti 7 günün sonunda gelmeye başladı az az ama hiç önceki regllerime bakınca az oldum ve hiç ağrı yaşamadım önceden ağrıdan yerlere yatardım bu sefer hiçbişey yaşamadım

Anladım bence direk idrar testi ve ya kan testi yapın varsa çıkar dediğim gibi. Düzenli Regli de oluyormussunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…