adet mi yerlesme kanamasi mi yoksa ne????

halide25

Allahım kızımıza hayırlısağlıklı uzun ömür ver
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
3.459
3.611
248
Arkadaslar merhaba. Gecen ay asilama yaptirdim. Kimyasal gebelikle sonuvlandi ve kanamam 4 agustosta basladi. 15gun surdu. Ben normalde 26-28gunde bir adet olurdum. Ancak hayatimda ilk kez 15gun kanamam oldu. Neyse ben 5 eylul de yani dun is falan yaptim baya. Sonra karnim felaket sancilandi ve lavaboya gidince 1 2 damla kan gordum. Aradan yarim saat 1saat gecmeden lavaboya gittigimde kirmizi yapiskan kucuk zar seklinde bir parcanin ve onunla birkac damla kanin geldigini gordum. Dun saat 15 civarinda bu oldu. O saatten beri de ne kanama ne bisey var. Acaba sizce bu kanama ve parca ne olabilir. Bana yardimci olun lutfeeennnnn.. yerlesme kanamasj olabilir mi bu... doktorum korunmaniza gerek yok demisti. Acep ne ola ki bu... ayyy heyecan yaptimmmm

Arkadaslar lutfen bir bakin daaaaaaa... noooluuuurrrr

Bu konuda fikri olan kimse yok mu. Lutfen bu dutumu yadyanlar biseyler yazsin :( :(

durum nedir adet oldun mu?
inş hamile kalmışındır...

yalnız düşükten sonra dengesizlikte olabiliyormuş
doktora görün bence
benim doktorum kimyasal gebelikten sonra tekrar kan testi isteyip hcg nin düşmesini takip altına almıştı

Henuz regl olmadim. Gelen giden yok ama pazartesi doktora gidicem sanirim. Benim takip yapildi dustu deger ve butun kontrollerde yapıldı bi sikinti yok dendi. Bakalim artik nolucak

Canım bende mayısta 24haftalık erken doğum yaptım .düzenli olan adetim daha erken olmaya başlAdı.bu ay korunmayı bırakıp ovulasyon testi kullandım.24.günde bir damla kahverengi leke geldi ,bugün 3 gün oldu hala adet olmadın.günde bir defa böyle keke olyor hatta bu sabah süt gibi akıntım geldi.ilk defa böyle oluyor.hala beklemedeyim. Sen naptın adet oldınmu ?

Evet canim. Dun itibari ile hasta oldum ve bugun asilama ocin doktoruma gittim:) hayirlisi artikinnnn

Back
X