Adet mi yerleşme mi

eliiiffle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
46
1
1
24
Kızlar size bı soru sorucam ben pkosluyum nerdeyse 1 ay olan bı adet gecikmem vardı testlerde negatifti duphaston kullanmaya başladım 3. Günü kahverengi siyah bı lekelenmem oldu 2 gün tam sokülmedi kahverengimsi 3. Gün söküldü kırmızıydi ama parçalı değildi benim hep parça gelirdi ilk defa gelmedi 4. Gün pembeye döndü ve bitti benim 2 .3 gündür sabahları afedersiniz öğürme şeklinde bı mide bulantım oluyor bu gece de 2 kere istifra ettim normalde kırmızı adet kanaması olur ama yerleşme olma ihtimali olur mu

Yerleşm3 ise testte çıkar. Deneyin.

canım en doğrusu test yapmak ama şöyle bir şey de var duphaston kullandığında adet normal bir kanama şeklinde olmuyordu bende aynı senin söylediğin gibi kahrengi leke şeklinde az 3 gün falan sürüyordu ilaçtan dolayı da olabilir ama en doğru sonucu kan testi verir biraz bekleyip kan testi yap bence 24 eylülde yazmışsın üstünden de zaman geçmiş bugün yarın yaptırabilirsin allah gönlüne göre versin

Yok bu ay ki adet günümü bekliyim dedim yapmadım hala 6 günüm kaldı ama kasık ağrım ve göğüslerim acıyor ben hiç göğüslerimin acıdığını bilmem kolay kolay yapınca yazicam mutlaka

Mide bulantısı hemen olmaz cok az neyse ama genelde kusma 6.haftadan snra olur baska bir hastalık yasamıssnz o ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…