• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme lekelenmesi mi?

Semir99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Kızlar 28 Kasımda Hsg çektirdim. Ondan hemen sonra göğüs hassasiyetim ve akıntım başladı. Göğüs hassasiyeti hala devam ediyor.
Sat 18 Kasım. Pcosum ve adetlerim çok düzensiz. Hayatımda 35 günden daha erken adet olduğumu bilmiyorum. Genelde 2-3 ayda. Daha adet olalı 26 gün olmuştu ki lekelenme yaşıyorum. Bugün 2. Gün
Pembemsi bir renk. Yerleşme lekelenmesi mi yoksa adet mi gelecek anlamadım.
Başına böyle bir şey gelen var mı, test yapıyorum testlere güven olmuyor yalancı pozitif çok zaten.
Sizce ne bu yaşadığım?

yerleşme olabilir 15 kasımda bende çektirdim bu ay tutar gıbı oldu ama tutmadı nasip belkı sen hamile kalmışsındır kalan çok

Kızlar 28 Kasımda Hsg çektirdim. Ondan hemen sonra göğüs hassasiyetim ve akıntım başladı. Göğüs hassasiyeti hala devam ediyor.
Sat 18 Kasım. Pcosum ve adetlerim çok düzensiz. Hayatımda 35 günden daha erken adet olduğumu bilmiyorum. Genelde 2-3 ayda. Daha adet olalı 26 gün olmuştu ki lekelenme yaşıyorum. Bugün 2. Gün
Başına böyle bir şey gelen var mı, test yapıyorum testlere güven olmuyor yalancı pozitif çok zaten.
Sizce ne bu yaşadığım?
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba

Sizce ne bu yaşadığım?
Merhaba aynı dırumdayız bende öyle 25gün sonra pembe leke nokta kadar ateş basması kasık ta ara ara batma hissi ve bel ağrısı hala devam ediyor sabahlatı mide bulantısı kusturmuyor ama
Genelde adetimden bi hafta önce olur pembe leke sulu sonr kahverengi hemen adet olurdum ama bu öle değil hayırls inşallah bebek tır çok istiyoruz

Back
X