• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet miktarı az olması embriyo tutunmasını engeller mi

Kızlar transfer olacağım ama adet miktarım bu ay çok az. Böyle olup pozitifi gören var mı sizce sorun olur mu
Adet miktari ile alakali bir durum olmadığını düşünüyorum. Zaten adet zamani transfer olmuyorsunuz. Rahim kalinlasmasi bu konuyla bağlantılı. Adet zamani endometrium zaten incedir. Yumurtlama zamanina dogru kalinlasir

Kızlar transfer olacağım ama adet miktarım bu ay çok az. Böyle olup pozitifi gören var mı sizce sorun olur mu
Bence etkilemez zaten ilaçlara kullanınca da aniden kesiliveriyor bende öyle olmuştu 3.ilaçlara başlamıştım 4gün çok azalmıştı 5.gün tamamen bitmişti. Estrofeme bağlamıştım bende. Bundan sonrası önemli kontrol ederek rahim duvarının yeterli kalınlaşıp kalınlaşmadığı gözlemliyorlar sonrada transferden 5 gün önceden progestron başlatıyorlar. Bende böyle olmuştu.

Bence etkilemez zaten ilaçlara kullanınca da aniden kesiliveriyor bende öyle olmuştu 3.ilaçlara başlamıştım 4gün çok azalmıştı 5.gün tamamen bitmişti. Estrofeme bağlamıştım bende. Bundan sonrası önemli kontrol ederek rahim duvarının yeterli kalınlaşıp kalınlaşmadığı gözlemliyorlar sonrada transferden 5 gün önceden progestron başlatıyorlar. Bende böyle olmuştu.
Evet evet benimde ikinci transferim zaten ilaçları biliyorum

Back
X