slm bayanlar. ben yaklaşık 10 aydır bebek sahibi olamk için uğraşıyorum.prolaktin yüksekliği var bende.şimdilik sorunum prlokatin gibi gözüküyor.tabi rahim filmi çekilmedi daha.benim adetlerim düzenlidir.25-26 günde bir adet olurum.yalnız adet miktarım çok azaldı.ilk 2 gün iyi ama 3. ve 4. günler damla şeklinde gelior.sanırım bu prolaktinin sonucu.prolaktini yüksek olanlar sizde de aynı sorun var mı? bu yumurtanın kalitesiz ve yetersiz olduğunumu gösterir. bir de çevremdeki kişilere baktığım zaman adet miktarı fazla olanlar daha kolay hamile kalıyor gibi geldi bana.adet miktarı az olupta kolay hamile kalan var mı aranızda?
slm cnm bnmde prolaktin yüksel 67lerde snn kaç. bnm adetlerim çok gecikiyo iki ayda bir fln oluyodum ama çok olur snnki nie az bilemiyorm ama bnce prolaktinden değil. hem adetlerin düzenliymiş bnce sorun o değil çocuk için. ilişkiye girse çıkarmış mesala strestende çıkarırmış. bana endokrin doktoru bebek için engel değil demişti ama 3 senedir olmuyo çocuğum pcoluyum o yüzden sanırım. ilaç kullanıyomuusun peki ne verdi
cnm bnm prlktin değişiyo.ilaç kullanınca düşüyo sonra yükseliyo. ama ben her ay tahlil yaptırdığım için kontrol altında tuttum hep.ilk ölçtürdüğümde 105-495 arasında olması gerekirken bnmki 655 ti. sonrada ilaç kullandım 3 e düştü.kullanmadım 17 ye çıktı. en son bir ay ilaç kullanmadım 21 olmuştu.yani kafama göre ilacı içip bıraktım.ama adetlerim zaten azdı iyice azaldı miktarı. sende var mı böyle bir sorun?
slm kızlar benimde prolaktinim yüksek çıkıyo dostineks kullandım kaç kez düştü ama yine yükseldi.kafaya çok takmaktan oluyomus buda elde değil.pco lu ve prolaktini yüksek bi tanıdığım hamile kaldi bu şekilde bende pco yok ama bebisde yokinşallah olur bigün tüm isteyenlerin
slm kızlar benimde prolaktinim yüksek çıkıyo dostineks kullandım kaç kez düştü ama yine yükseldi.kafaya çok takmaktan oluyomus buda elde değil.pco lu ve prolaktini yüksek bi tanıdığım hamile kaldi bu şekilde bende pco yok ama bebisde yokinşallah olur bigün tüm isteyenlerin
bnde pcoluyum ve prolaktin yüksek ama üç senedir yok bebiş Allah verince oluyo işte nasip yani Allah tüm isteyenlere versin en kısa zamanda inşallahh..
bnde pcoluyum ve prolaktin yüksek ama üç senedir yok bebiş Allah verince oluyo işte nasip yani Allah tüm isteyenlere versin en kısa zamanda inşallahh..