Adet ne zaman başlar

alvins

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
277
En iyi cevaplar
1
84
28
kızlar adet başlangıcı kahverengi kanamayla mı başlar yoksa kırmızı kanamayla mı? benim ilk gün mutlaka kahverengi lekelenme ve kanamayla geçer. adet tarihimi hangi kanamayı baz alarak başlamam lazım? aşılama için soruyorum.

kızlar adet başlangıcı kahverengi kanamayla mı başlar yoksa kırmızı kanamayla mı? benim ilk gün mutlaka kahverengi lekelenme ve kanamayla geçer. adet tarihimi hangi kanamayı baz alarak başlamam lazım? aşılama için soruyorum.
Lekelenmen uzun mu suruyor kahverengi olan

benim de doğumdan önce ilk 2 gğn kahverengi, sonrasında kırmızı kanamam oluyordu. regl başlangıcı olarak kahverengi kanamanın başladığı günü baz alıyordum. doktorum da öyle hesaplıyordu cünkü.

doğumdan sonra direkt kırmızı ile başlıyor reglim

Lekelenmen uzun mu suruyor kahverengi olan
değişiyor. kimi zaman 2 gün kahverengi lekelenme geliyor kimi zaman sabah kahverengi leke gelirse akşamına sökülmüş oluyor. o yüzden kafamı karıştırdı bu mevzu. mesela bu ay iki gün kahverengi leke geldi sonra 2 gün kesildi sonra kırmızı ile başladı.

benim de doğumdan önce ilk 2 gğn kahverengi, sonrasında kırmızı kanamam oluyordu. regl başlangıcı olarak kahverengi kanamanın başladığı günü baz alıyordum. doktorum da öyle hesaplıyordu cünkü.

doğumdan sonra direkt kırmızı ile başlıyor reglim
benimki de değişiyor. ya önce bir iki gün lekelenme oluyor ya da direkr kırmızı geliyor. sanırım kahve ya da kırmızı nasıl gelirse onu birinci gün alacağım:110:

Back
X