Gebeliğe Hazırlık Adet olacağım gün beta hcg 26.91 çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün beta hcg 106,6 çıktı doktor haftaya yine gel büsefer ultrasyonda görecek ve tekrar kan vereceksin dedi. Tekrardan beta hcg vermek zorunda uyum bu değer biyokimyasal gebelik için net bir sonuç değilmi ve sizce çok az artmamışmı
Evet kan vereceksiniz ve kalp atışı duyuluna kadar da bu netlik kazanmayacak. Hep bi diken üstü hal olacak zaten, kese olusacak mi bebek olacak mi kalp atacak mi. Net olan bişey henüz rakamsal olarak gebe olduğunuz, inşallah hakkınızda hayırlısı olur 🙏

Cumadan pazartesiye 2 kat hesaplayınca 137 çıkıyor 106.6 ondan az geldi
27 agustosta 27 degerle ogrenmissiniz, iki gun sonra 54 olmali ertesi gunde 70/80 leede cikmali, sizde 106 cikmis. Nasil 137 buldunuz 😬
Olumsuz düşünmeyin, en kötü sey şuan stres olmaniz

Evet kan vereceksiniz ve kalp atışı duyuluna kadar da bu netlik kazanmayacak. Hep bi diken üstü hal olacak zaten, kese olusacak mi bebek olacak mi kalp atacak mi. Net olan bişey henüz rakamsal olarak gebe olduğunuz, inşallah hakkınızda hayırlısı olur 🙏
Çok sağılun Allah razı olsun ne biliyim benimde ilk gebeliğim çok acemiyim ne olacak ne bitecek bilmiyorum

Kızlar çok soru soruyorum hakkınızı helal edin ama daha önce belirttiğim gibi çok acemiyim bişey bilmiyorum bu konuda. Kızlar dün akşam gece bile ara ara gelen kasık ağırı vardı ve bu ağırı daha hamile olduğumu öğrenmedim zamanlarda da vardı. Dün gece çok korkunç bir rüya gördüm sabaha kadarda korktum uyuyamadım ve gece 4 ten beri hiç bir ağırı yok kesildi büsefer şeytan ves vese yapıyor bebek sen korktun öldü diye bir sorun yoktur dimi aranızda ağrıları kesilen varmı yardım edin lütfen

Arkadaşlar 1 yıldır evliyiz ve korunuyorduk korunmayı bıraktık. 27.08.2021 tarihinde adet olmam lazımdı olmadım ve çok kötü ağırıma vardı adet olacakmış gibi dayanamadım doktora gittim kan verdim beta hcg 26.91 çıktı ama doktor bana hamile olabilirsin pazartesi gel yine kan ver dedi. Yarına kadar şimdi gözüme uyku girmez daha önceki yorumları okudum 0.5 üzeri olunca gebelik diyor benim daha fazla şimdi ben gebe değil miyim. Ve afedersiniz bazen kahve bazen sarım tırak akıntı var bazen ise hiç yok. Bana yardımcı olun hamile miyim değil miyim hamileysem bu akıntı ve kasık ağrılarım neden var ve bugün 3. Gün ben adet olmadm
Durumunuz nasıl şimdi?

Kızlar çok soru soruyorum hakkınızı helal edin ama daha önce belirttiğim gibi çok acemiyim bişey bilmiyorum bu konuda. Kızlar dün akşam gece bile ara ara gelen kasık ağırı vardı ve bu ağırı daha hamile olduğumu öğrenmedim zamanlarda da vardı. Dün gece çok korkunç bir rüya gördüm sabaha kadarda korktum uyuyamadım ve gece 4 ten beri hiç bir ağırı yok kesildi büsefer şeytan ves vese yapıyor bebek sen korktun öldü diye bir sorun yoktur dimi aranızda ağrıları kesilen varmı yardım edin lütfen
Kendin diyosun vesvese diye kulak asma Allah seninle. Umarım herşey yolundadır 🤲

Back
X