• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olacakmış gibi kramp

Sen 2 gün sonra birdaha yap canım varsa çıkar
Şimdi dayanamadım 3.5 saatlik idrarla yaptım ilk saniyede çizgi çıktı marka days doctor inşallah yalancı pozitif değildir

Eklentiler

• IMG20251110182355.webp
    IMG20251110182355.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG20251110182345.webp
    IMG20251110182345.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 28
Öyle yapacağım peki en az kaç saatlik idrarla yapmalıyız testi
Şimdi dayanamadım 3.5 saatlik idrarla yaptım ilk saniyede çizgi çıktı marka days doctor inşallah yalancı pozitif değildir
Bu test bende çok net yalancı pozitif çıkarmıştı canım keşke laboquıck gibi bir marka alsaydın inşallah vardır ya

Ama dpo 8 deyim hala ağrılarım devam ediyor göğüslerim şiş ve mavi damarlar belirgin
canım az öncede yazdım sana dpo 8 çok erken 1 saate çıkan çizgi de doğru değildir. Regl ve gebelik belirtileri birbirinin aynısıdır. regliniz geçmeden tespit etmek çok zor.

canım az öncede yazdım sana dpo 8 çok erken 1 saate çıkan çizgi de doğru değildir. Regl ve gebelik belirtileri birbirinin aynısıdır. regliniz geçmeden tespit etmek çok zor.
İlk 5 dakikada çıktı biri days doctor alttaki freely

Hemen arkasına freely marka vardı onunla yapmaya çalıştım sanki onda da belli belirsiz çizgi var
Kız neden hep yalancı pozitif testler aldın tredyoldan laboquıck al 3 günde elinde olur o hem erken çıkarıyor ben iki markada da çok net yalancı pozitif gördüm böyle emin olamayız

Kız neden hep yalancı pozitif testler aldın tredyoldan laboquıck al 3 günde elinde olur o hem erken çıkarıyor ben iki markada da çok net yalancı pozitif gördüm böyle emin olamayız
Awox nasıl ondan sipariş ettim laboquıck var ama kaset onda negatif alıyorum malesef galiba yok

Back
X