Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün geçti ilişkinin üstünden acabason 5 gündür bende de var o cuma test vercem
YaaaValla ben pek beklemedigim bir ayda hamileligimi öğrendim. O ayda da bir hafta boyunca pedle dolaştım regl belirtilerim olduğu için![]()
canım aşılama yapıldı benimKaç gün geçti ilişkinin üstünden acaba
Yaaabenim nornalde 30 güne bir olurdu adetim şaşmadan ve hep acillik olurdum. Ama son 3 adetim 1 buçuk 2 ayda bir oldu sağlık problemim yok yalnızca hormon bpzukluğu var biraz. 1.76 boy 88 kilo
ve en son 8 ağustosta adet oldum.
Ya bu arada ilişkiden sonra 7. Gün yani 2 gün önce test yaptım ilk baş silik çıktı çok silik sonra üzldm braktm 1 saat sonra çok netti atıyorum resmini. Evet 10 dk sonrası olmaz ama ilk kez beklese dahi böyle çıktı.Sonra bida erken gebelik testi aldım aynı gün yaptım negatifValla ben pek beklemedigim bir ayda hamileligimi öğrendim. O ayda da bir hafta boyunca pedle dolaştım regl belirtilerim olduğu için![]()
Anladım. İnşallah vardırcanım aşılama yapıldı benim
hepimize inşallah vardır :)Anladım. İnşallah vardır
bende aynı oldum ilk yaptım silik sonrası negatif daha batım 15 ekim sizin yazalı bayağı olmuş hamilemiydiniz acaba?Kızlar başka kimse yok mu ya koca sitede![]()
Merhaba Bende 15 tarihine bekliyorum senin belirtileri var mi bugun sanki adet başlayacak hissediyorum.bende aynı oldum ilk yaptım silik sonrası negatif daha batım 15 ekim sizin yazalı bayağı olmuş hamilemiydiniz acaba?
merhaba gögüslerim dün hassaslaşmaya basladı. fark olarak benim alt karnım çok gergin hafif şiş gibi ve boğazımda bir düğüm var mide suyum geri geliyo adetten farklı olarak ama bilemiyorum,Merhaba Bende 15 tarihine bekliyorum senin belirtileri var mi bugun sanki adet başlayacak hissediyorum.
aaa gebelisin inşallah iyi bi test al istersen .Emin olmak için.ben vallah 10gun göğus aģrı çekiyorum hem ucu hassas.Perşembe test sipariş ettim denicem bekleyemiyorum umut kesim diyemerhaba gögüslerim dün hassaslaşmaya basladı. fark olarak benim alt karnım çok gergin hafif şiş gibi ve boğazımda bir düğüm var mide suyum geri geliyo adetten farklı olarak ama bilemiyorum,
iki gün önce test yaptım 10-15 dk sonra silik çizgi çıktı saatler geçince netleşti. bir gün sonra sabah negatif çıktı. tekrar test almak çok istiyorum ama gene umutsuzlanmak istemiyorum![]()
ayy hayırlısı insallahhh ikimizde bebişlerimizin haberini alırız eğer test yaparsam haberr etcem :)aaa gebelisin inşallah iyi bi test al istersen .Emin olmak için.ben vallah 10gun göğus aģrı çekiyorum hem ucu hassas.Perşembe test sipariş ettim denicem bekleyemiyorum umut kesim diye.15.bende bat tarihim bakalim
Bisey sorcam sznde akinti var mi.Herkes fazla akinti oluyor bende çok az oluyor .Acaba hamile olunca mi fazla oluyor sadeceayy hayırlısı insallahhh ikimizde bebişlerimizin haberini alırız eğer test yaparsam haberr etcem :)
Benimde yaklaşık 10 gündür veya 2 haftaya yaklaşık hafif kasik ağrılarım var hastaneye gittim bişey çıkmadı göğüslerim çok sis ve ağrısı var adetime 3 4 gün var ama hafif bir kanama geldi ama ağrım sabahtan beri fazla anlayamadımmerhaba gögüslerim dün hassaslaşmaya basladı. fark olarak benim alt karnım çok gergin hafif şiş gibi ve boğazımda bir düğüm var mide suyum geri geliyo adetten farklı olarak ama bilemiyorum,
iki gün önce test yaptım 10-15 dk sonra silik çizgi çıktı saatler geçince netleşti. bir gün sonra sabah negatif çıktı. tekrar test almak çok istiyorum ama gene umutsuzlanmak istemiyorum![]()
bende aynı oldum ilk yaptım silik sonrası negatif daha batım 15 ekim sizin yazalı bayağı olmuş hamilemiydiniz acaba?
Merhaba benimde bat 15 ekim bugün belirtiler görüyorum kendimde diye erken gebelik testi aldım hayalet bir çizgi görüyorum gibi ama herhalde daha net çıkardı olsaydı çünkü resmin birinde görüyorum diğerinde görmüyorum çarşamba bir daha erken gebelik testi yapacağımMerhaba Bende 15 tarihine bekliyorum senin belirtileri var mi bugun sanki adet başlayacak hissediyorum.
Aaa sanki vaaar canimmm evett .Merhaba benimde bat 15 ekim bugün belirtiler görüyorum kendimde diye erken gebelik testi aldım hayalet bir çizgi görüyorum gibi ama herhalde daha net çıkardı olsaydı çünkü resmin birinde görüyorum diğerinde görmüyorum çarşamba bir daha erken gebelik testi yapacağım