Adet olacakmış hissi ve gebelik

melisss26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
685
133
33
27
Kızlar adetlerim düzensiz olduğu için şöyle anlatayım ilişkinin üstünden 9 gün geçti bugün adet olacakmışım gibi bir ağrı var. Geceleri uyuyamıyorum ateş basıyor. Tutunma varsa tutunma esnasında bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Valla ben pek beklemedigim bir ayda hamileligimi öğrendim. O ayda da bir hafta boyunca pedle dolaştım regl belirtilerim olduğu için 😅

Valla ben pek beklemedigim bir ayda hamileligimi öğrendim. O ayda da bir hafta boyunca pedle dolaştım regl belirtilerim olduğu için 😅
Yaaa🥰 benim nornalde 30 güne bir olurdu adetim şaşmadan ve hep acillik olurdum. Ama son 3 adetim 1 buçuk 2 ayda bir oldu sağlık problemim yok yalnızca hormon bpzukluğu var biraz. 1.76 boy 88 kilo 🤣🤣 ve en son 8 ağustosta adet oldum.

Yaaa🥰 benim nornalde 30 güne bir olurdu adetim şaşmadan ve hep acillik olurdum. Ama son 3 adetim 1 buçuk 2 ayda bir oldu sağlık problemim yok yalnızca hormon bpzukluğu var biraz. 1.76 boy 88 kilo 🤣🤣 ve en son 8 ağustosta adet oldum.
Ya bu arada ilişkiden sonra 7. Gün yani 2 gün önce test yaptım ilk baş silik çıktı çok silik sonra üzldm braktm 1 saat sonra çok netti atıyorum resmini. Evet 10 dk sonrası olmaz ama ilk kez beklese dahi böyle çıktı.Sonra bida erken gebelik testi aldım aynı gün yaptım negatif

Eklentiler

• 16958123097464143265554318233483.webp
    16958123097464143265554318233483.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 908
Merhaba Bende 15 tarihine bekliyorum senin belirtileri var mi bugun sanki adet başlayacak hissediyorum.
merhaba gögüslerim dün hassaslaşmaya basladı. fark olarak benim alt karnım çok gergin hafif şiş gibi ve boğazımda bir düğüm var mide suyum geri geliyo adetten farklı olarak ama bilemiyorum,
iki gün önce test yaptım 10-15 dk sonra silik çizgi çıktı saatler geçince netleşti. bir gün sonra sabah negatif çıktı. tekrar test almak çok istiyorum ama gene umutsuzlanmak istemiyorum :(

merhaba gögüslerim dün hassaslaşmaya basladı. fark olarak benim alt karnım çok gergin hafif şiş gibi ve boğazımda bir düğüm var mide suyum geri geliyo adetten farklı olarak ama bilemiyorum,
iki gün önce test yaptım 10-15 dk sonra silik çizgi çıktı saatler geçince netleşti. bir gün sonra sabah negatif çıktı. tekrar test almak çok istiyorum ama gene umutsuzlanmak istemiyorum :KK43:
aaa gebelisin inşallah iyi bi test al istersen .Emin olmak için.ben vallah 10gun göğus aģrı çekiyorum hem ucu hassas.Perşembe test sipariş ettim denicem bekleyemiyorum umut kesim diye 🤣.15.bende bat tarihim bakalim

aaa gebelisin inşallah iyi bi test al istersen .Emin olmak için.ben vallah 10gun göğus aģrı çekiyorum hem ucu hassas.Perşembe test sipariş ettim denicem bekleyemiyorum umut kesim diye 🤣.15.bende bat tarihim bakalim
ayy hayırlısı insallahhh ikimizde bebişlerimizin haberini alırız eğer test yaparsam haberr etcem :)

iki gün önce test yaptım 10-15 dk sonra silik çizgi çıktı saatler geçince netleşti. bir gün sonra sabah negatif çıktı. tekrar test almak çok istiyorum ama gene umutsuzlanmak istemiyorum :KK43:
Benimde yaklaşık 10 gündür veya 2 haftaya yaklaşık hafif kasik ağrılarım var hastaneye gittim bişey çıkmadı göğüslerim çok sis ve ağrısı var adetime 3 4 gün var ama hafif bir kanama geldi ama ağrım sabahtan beri fazla anlayamadım

bende aynı oldum ilk yaptım silik sonrası negatif daha batım 15 ekim sizin yazalı bayağı olmuş hamilemiydiniz acaba?

Merhaba Bende 15 tarihine bekliyorum senin belirtileri var mi bugun sanki adet başlayacak hissediyorum.
Merhaba benimde bat 15 ekim bugün belirtiler görüyorum kendimde diye erken gebelik testi aldım hayalet bir çizgi görüyorum gibi ama herhalde daha net çıkardı olsaydı çünkü resmin birinde görüyorum diğerinde görmüyorum çarşamba bir daha erken gebelik testi yapacağım

Eklentiler

• 20231009_155158.webp
    20231009_155158.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 774
  • 20231009_155058.webp
    20231009_155058.webp
    10 KB · Görüntüleme: 620
  • 20231009_155049.webp
    20231009_155049.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 649
Merhaba benimde bat 15 ekim bugün belirtiler görüyorum kendimde diye erken gebelik testi aldım hayalet bir çizgi görüyorum gibi ama herhalde daha net çıkardı olsaydı çünkü resmin birinde görüyorum diğerinde görmüyorum çarşamba bir daha erken gebelik testi yapacağım
Aaa sanki vaaar canimmm evett .
Bende yapcam test çarşamba inşallah.senin belirtileri nedir sorabilir miyim.

Back
X