erken belirti olabilir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecedrk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazılarıda yumurtlama kanaması olabilir yazmış ama bende hiç olmuyor böyle normalde adetten tam bir hafta sonra geldi üç gün sürdü üçüncü gün pembe kanama gelip bitti
yumurtalıklama kanaması o. bi ara yaşamıştım düşük yapıyorum sandım acile koşmuştum. hemşire de sende daha hamilelik oluşmamış ki düşük olsun diye azarlamıştı hiç unutmam😂 yumurtlama kanamasıymış. hatta geçen ay da yaşadım yoğun yumurta akı akıntıyla karışık kılcal ve pıhtımsı bir kan. lönk diye de çıkıyor kendisi gören de harbiden hamilelikle ilgili bir şey falan sanar onu. ara ara uğruyor bana da ama korkulacak bir şey yok hamilelik de yok. olursa da o an hamile değilsindir zaten doğal olarak.

yumurtalıklama kanaması o. bi ara yaşamıştım düşük yapıyorum sandım acile koşmuştum. hemşire de sende daha hamilelik oluşmamış ki düşük olsun diye azarlamıştı hiç unutmam😂 yumurtlama kanamasıymış. hatta geçen ay da yaşadım yoğun yumurta akı akıntıyla karışık kılcal ve pıhtımsı bir kan. lönk diye de çıkıyor kendisi gören de harbiden hamilelikle ilgili bir şey falan sanar onu. ara ara uğruyor bana da ama korkulacak bir şey yok hamilelik de yok. olursa da o an hamile değilsindir zaten doğal olarak.
aynı benimkide öyle virüsün kolları gibi kılcak bi pembelik demekki bende yumurtladım belkide😂

Reglinize iki hafta varsa şu an yumurtlama döneminde olmanız gerekiyor. Hadi erken yumurtladınız hamilelik oluştu diyelim yine de bu kadar erken yerleşme kanaması falan olmaz. Muhtemelen ovülasyon kanaması geçirmişsiniz. Bu günleri değerlendirin.

Lekelenmen nasılsı canım hafif miydi gebelik olabilir yerleşme kanaması bile olabilir
Benim bu sabah yine leklenmem olmuş Çamaşırımda sanırım adet öncesinden dolayı zaten tüm belirtilerim de kayboldu 2 günüm kaldı umudu kestim

Back
X