adet olamadim :( gebelik icin umitlenmeye de korkuyorum :(

peksimit

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
174
58
Pcosluyum gebelik icin glifor kullaniyorum. 4 aydir adetim duzenliydi. Tam adet gunumde sancim vardi hatta bir kac gun sürdü. Ama simdi ne sancim var ne adet olabildim. Stresli bi ay geciriyorum.ondan mi gecikmistir acaba ? Test yapmaya da korkuyorum:KK43:

Pcosluyum gebelik icin glifor kullaniyorum. 4 aydir adetim duzenliydi. Tam adet gunumde sancim vardi hatta bir kac gun sürdü. Ama simdi ne sancim var ne adet olabildim. Stresli bi ay geciriyorum.ondan mi gecikmistir acaba ? Test yapmaya da korkuyorum:KK43:
test yaptın mı canım merak ettim inşallah hamişsindir

slm canım bende pkoluyum ve benımde 3 aydır adetlerim duzenliydi ama bu ay 7 sinde olmam gerekirken hala olmadım kasıklarımda agrıyor. inşallah hamileyizdir

slm canım bende pkoluyum ve benımde 3 aydır adetlerim duzenliydi ama bu ay 7 sinde olmam gerekirken hala olmadım kasıklarımda agrıyor. inşallah hamileyizdir
Adetlerin duzenli olanlar hemen cocuk sahibi oluyor. Ins hamileyizdir. Ama benim normalde duzensiz adetim. Glifor duzenlemisti ama bu ay 7gun gecikti. Akintim seffaf bazen beyaz. Belim agriyo. Adeti bekliyorum:KK43:

test yaptım canım ama malesf tek çizgi hiç akıntım yok tamamen kupkuru ilk hamileliğimdede boyle olmstu o yuzden umıtlenmıstım ama tek çizgi

canım idrarına baktın mı beyaz tortular var mı bu doğru mu bilmiyorum ama bi çok hamile görmüs bu tortuları

Malesef canim ya olmadi klomen kullandim gecen ay 3 yumurta oldu ama yine adet oldum. Isin ilginci 2 yumurta catlamis ve dokulmemis sen ne yaptin, durumlar nasil?
olsun canm uzulme her sey Allahın elınde vaktı vardır napalım. bi dusuk bı kımyasal gebelık sımdı beklıyorz bakalm arastrma hastanesıne gdıcem sanrm

Hanımlar umarım hamilesinizdir :)
Adet gecikmesi 4 gun olduğunda idrarda gebelik belli olur mu?

X