- 22 Nisan 2013
- 174
- 58
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yaptın mı canım merak ettim inşallah hamişsindirPcosluyum gebelik icin glifor kullaniyorum. 4 aydir adetim duzenliydi. Tam adet gunumde sancim vardi hatta bir kac gun sürdü. Ama simdi ne sancim var ne adet olabildim. Stresli bi ay geciriyorum.ondan mi gecikmistir acaba ? Test yapmaya da korkuyorum
dun yaptik ama negatif adet agrim da kalmadi adet de olmadimtest yaptın mı canım merak ettim inşallah hamişsindir
dun yaptik ama negatif adet agrim da kalmadi adet de olmadimtest yaptın mı canım merak ettim inşallah hamişsindir
Adetlerin duzenli olanlar hemen cocuk sahibi oluyor. Ins hamileyizdir. Ama benim normalde duzensiz adetim. Glifor duzenlemisti ama bu ay 7gun gecikti. Akintim seffaf bazen beyaz. Belim agriyo. Adeti bekliyorumslm canım bende pkoluyum ve benımde 3 aydır adetlerim duzenliydi ama bu ay 7 sinde olmam gerekirken hala olmadım kasıklarımda agrıyor. inşallah hamileyizdir
test yaptinmi?benimde cok düzensizdi adetlerim ama tuhaf bi sekilde 3 ay düzenli geldi ama bu ay yıne 4 gün gecti
suan benimde akintim yok gogus uclarim aciyo adetim 8 gun gecikti. Adet olmayi bekliyorum keske hamile olsaktest yaptım canım ama malesf tek çizgi hiç akıntım yok tamamen kupkuru ilk hamileliğimdede boyle olmstu o yuzden umıtlenmıstım ama tek çizgi
peksimit slm canm nbr merak ettm ssenı bebıs oldu musuan benimde akintim yok gogus uclarim aciyo adetim 8 gun gecikti. Adet olmayi bekliyorum keske hamile olsak
Malesef canim ya olmadi klomen kullandim gecen ay 3 yumurta oldu ama yine adet oldum. Isin ilginci 2 yumurta catlamis ve dokulmemis sen ne yaptin, durumlar nasil?peksimit slm canm nbr merak ettm ssenı bebıs oldu mu
olsun canm uzulme her sey Allahın elınde vaktı vardır napalım. bi dusuk bı kımyasal gebelık sımdı beklıyorz bakalm arastrma hastanesıne gdıcem sanrmMalesef canim ya olmadi klomen kullandim gecen ay 3 yumurta oldu ama yine adet oldum. Isin ilginci 2 yumurta catlamis ve dokulmemis sen ne yaptin, durumlar nasil?
ne mutlu sana hamile kalabiliyorsunolsun canm uzulme her sey Allahın elınde vaktı vardır napalım. bi dusuk bı kımyasal gebelık sımdı beklıyorz bakalm arastrma hastanesıne gdıcem sanrm
Allaha şükür canm hamile kalabılıyorm ama inan boyle de zor o kadar acı kı hayal kırıklıgı Allah hepimizin derdine derman versin inşallahne mutlu sana hamile kalabiliyorsun
aminnn inşallahAllaha şükür canm hamile kalabılıyorm ama inan boyle de zor o kadar acı kı hayal kırıklıgı Allah hepimizin derdine derman versin inşallah