Adet olamadım kafama takıyorum..

Burcu Erbil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
20
1
1
36
2 ay önce eşimle ilişki yaşadım fakat ilişkiden 20 gün sonra tam günümde adet oldum. Yerleşme kanaması olmadığına eminim. Adetimi geçen ay 7 gün oldum ( normalde 4 gün sürerdi). Fakat bu ay adetim 7 gün gecikti ve hala adet olmuyorum. Kafama taktım baya korkuyorum ve hamile miyim diye düşünmedim değil. Kan testi yaptıramıyorum . Kan aldırmaktan korktuğum için. Sizce sorun nedir ne gibi çözümleri vardır?

Mevsimsel kafana takma stres yaptınsa ondan da olmaz.İdrar test yap kandan korkuyorsan.

Insan bunu yazacak kadar cahil olmamalı kardeşim alirsin hamilelik testini ıdrar testini yaparsın ne yani idrar yapmaktanmi korkuyorsun yoksa

Bir keresinde adetim 2 ay gecikti mide bulantısı iştahsızlık felaket. Goguslerime desen sisti nasıl acıyor.
Evli olsam ortalığa haber salacaktim hamileyim diye :)
Öğrenmenin tek yolu test yapmak

Bir şeyi 10000 kere açıkladım. Okumuyorsanız benim cahilliğime bağlanacak bir şey değil.
neyi 1000 kere acikladin canim sadece icim rahat degil diyorsun idrar testi yapmicaksan nasil bilcen hamile oldugunu ozman biz nerden bilcez yada bekle 3 ay sonra karnin sisince net belli olur sekerim

neyi 1000 kere acikladin canim sadece icim rahat degil diyorsun idrar testi yapmicaksan nasil bilcen hamile oldugunu ozman biz nerden bilcez yada bekle 3 ay sonra karnin sisince net belli olur sekerim
Benim öğrenmek istediğim, adet olduktan sonra hamilelik olur mu. Bu . Dediğim gibi gebelik testi yaparım fakat kendimi çok fazla kasıyorum. Açıkcası yapmaktan çekinir gibiyim.

iyi de onu soruyorlar neyinden çekiniyorsun

hamile isen hamilesindir bu testi geç yapsan da değişmez

hamile değilsen de değilsindir testi yapsan da yapmasan da bir şey olmaz

oturup kurup kendi kendine gecikiyorsun

zaten mevsim dönmüş gecikir bir de sen ayy ya hamileysem diye düşünürsen daha da gecikir

Haklısınız.

Benim öğrenmek istediğim, adet olduktan sonra hamilelik olur mu. Bu . Dediğim gibi gebelik testi yaparım fakat kendimi çok fazla kasıyorum. Açıkcası yapmaktan çekinir gibiyim.
evet canim istisnada olsaadet olduktan sonra hamile kalinabiliyor nadiren ama bunda cekincek ne varki canim al bir test eczaneden iciçin rahatlar

Bu kadar korktuğu na göre evli degilmisin acaba biz ne diyeyim şimdi kan aldirmaya korkuyor san al eczane den bi test evde yap diğer arkadaş ta yazmış yoksa idrar yapmayadami korkuyor sun

Üstüne görmek diye bir şey var bildiğim kadarıyla, bir araştırın isterseniz bu tabiri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…