- 20 Kasım 2015
- 20
- 1
- 1
- 36
- Konu Sahibi Burcu Erbil
-
Yapacağım ama içimdeki korku da baya etkiledi beni. Sizce hamile miyim?Mevsimsel kafana takma stres yaptınsa ondan da olmaz.İdrar test yap kandan korkuyorsan.
idrarda testi yaparım fakat cesaretim yok. Yani içim hiç rahat değil.Kan aldıramıyorsun korkuyorsun.
Evde gebelik testi yapamıyorsun sanırım idrar yapmaktan da korkuyorsun.
Ne yapsak ki?
Bir şeyi 10000 kere açıkladım. Okumuyorsanız benim cahilliğime bağlanacak bir şey değil.Insan bunu yazacak kadar cahil olmamalı kardeşim alirsin hamilelik testini ıdrar testini yaparsın ne yani idrar yapmaktanmi korkuyorsun yoksa
Hayır, eşim 2 aydır şehir dışına gelip gisiyor. Adet olduktan sonra hşçbir şekilde birleşme olmadı.Eşinizle 2 aydır hiç birlikte olmuyor musunuz ki. Hamile olabilirsiniz bir test yaptırın.
neyi 1000 kere acikladin canim sadece icim rahat degil diyorsun idrar testi yapmicaksan nasil bilcen hamile oldugunu ozman biz nerden bilcez yada bekle 3 ay sonra karnin sisince net belli olur sekerimBir şeyi 10000 kere açıkladım. Okumuyorsanız benim cahilliğime bağlanacak bir şey değil.
Benim öğrenmek istediğim, adet olduktan sonra hamilelik olur mu. Bu . Dediğim gibi gebelik testi yaparım fakat kendimi çok fazla kasıyorum. Açıkcası yapmaktan çekinir gibiyim.neyi 1000 kere acikladin canim sadece icim rahat degil diyorsun idrar testi yapmicaksan nasil bilcen hamile oldugunu ozman biz nerden bilcez yada bekle 3 ay sonra karnin sisince net belli olur sekerim
Haklısınız.iyi de onu soruyorlar neyinden çekiniyorsun
hamile isen hamilesindir bu testi geç yapsan da değişmez
hamile değilsen de değilsindir testi yapsan da yapmasan da bir şey olmaz
oturup kurup kendi kendine gecikiyorsun
zaten mevsim dönmüş gecikir bir de sen ayy ya hamileysem diye düşünürsen daha da gecikir
evet canim istisnada olsaadet olduktan sonra hamile kalinabiliyor nadiren ama bunda cekincek ne varki canim al bir test eczaneden iciçin rahatlarBenim öğrenmek istediğim, adet olduktan sonra hamilelik olur mu. Bu . Dediğim gibi gebelik testi yaparım fakat kendimi çok fazla kasıyorum. Açıkcası yapmaktan çekinir gibiyim.
idrarda testi yaparım fakat cesaretim yok. Yani içim hiç rahat değil.
stres beni bitirecek sanırım en iyi yol buevet canim istisnada olsaadet olduktan sonra hamile kalinabiliyor nadiren ama bunda cekincek ne varki canim al bir test eczaneden iciçin rahatlar
aynen gozunde çok buyutunn sanırım basit yani icini rahatlar streste yapmasinstres beni bitirecek sanırım en iyi yol bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?