Adet olamama sorunsalı...

sucurtaliyumuk

Mutluyum içimde birşeylere minnet....
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
295
501
53
Arkadaşlar ekimde doğum yaptım ve hala adet olamadım. Son 1 haftadır sanki adet olacakmış gibi karın ağrısı çekiyorum ara arada vajinada oluyor. Sürekli olan ağrı normal mi? Cevaplarinizi bekliyorum lütfen!:dua:

Canım merhaba ... Adet görmemek çok normal 6-7 ay görmeyen var çok sıkıntı etme kendine... Ağrı sızlama şeklindeyse o da çok normal ... Ben normal doğum yaptım kırkım çıkarken adet gördüm sebebi süt veremediğimden ama hala duzensiz adetlerim.emziriyorsan uzun bir süre gelmeyebilir çok ağrım var diyorsan doktora görün ...

Aynı durumdayım. Kasımda doğum yaptım arada adet sancısı gibi ağrılarım oluyor. Ha geldi ha gelecek herhalde diyorum.

Canım merhaba ... Adet görmemek çok normal 6-7 ay görmeyen var çok sıkıntı etme kendine... Ağrı sızlama şeklindeyse o da çok normal ... Ben normal doğum yaptım kırkım çıkarken adet gördüm sebebi süt veremediğimden ama hala duzensiz adetlerim.emziriyorsan uzun bir süre gelmeyebilir çok ağrım var diyorsan doktora görün ...
Bazen gerçekten şiddetli oluyor... Ozellikle gece tutuyor saolsun kendileri... Ben en baştan beri sadece süt veriyorum... Bebeğim yeterki emsin gerisi geçer inşallah... :KK17:

2 yıl mı? Aman yarabbi allah korusun...! :dua: inşallah tez zamanda oluruz... :KK61:
Canım adet olmayı istiyorsan doktora git ilaç veriyor ertesi ay olmaya başlıyorsun. Açıkçası benim adet sancım çok olurdu şimdi çok rahatım ne şişkinlik ne tatlı krizi ne pis ölümcül sancı hiçbiri YÖK 2 sene daha olmazsam da çok iyi olur yani

Canım adet olmayı istiyorsan doktora git ilaç veriyor ertesi ay olmaya başlıyorsun. Açıkçası benim adet sancım çok olurdu şimdi çok rahatım ne şişkinlik ne tatlı krizi ne pis ölümcül sancı hiçbiri YÖK 2 sene daha olmazsam da çok iyi olur yani
Doktor bi ilac verdi ama kagidinda emzirirken onerilmez yaziyodu.. Bende kullanamadım açıkçası...

Back
X