Adet olamama...

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar ya cok uzun zamandir bende adet duzensizligi var ama oyle boyle degil bazi aylar hic olmuyorum. 2 ay önce hastaneye gittim ancak bana hasta olunca gelmem gerektigini söyledi doktor ultrason ile baktılar önceden spiral mi vardı dedi yok hiç bizaman taktirmadim dedim. Bi sayi gibi biseyler mirildandi bende Kistmi var yoksa dedim yok yok dedi Sanırım orda bisey çıkmadı.
Şimdi en son temmuzda adet oldum ve daha olmadım hamile değilimdir zaten kac ay da denedik olmadi olmuyor pek ihtimal vermiyrum . herkes adet düzensizliği yüzünden hamile kalamazsin diyor. önceden de düzensizlik vardı . hasta olsam hastaneye gidip hormonlara baktricam ama olamıyorum . Adet söktürücü bisey onerebilirmisiniz bana ilac haricinde .konum yanlış yerdeyse özür dilerim

Son düzenleme:
Evet onu denemeyi dusunuyorum ya ama pek bilgim de yok . bilginiz varsa anlatabilir misiniz nasıl yapicagimi vs

Primolut kullanın. Ben stresten iki ay olmadım tarlusal kullanmıştım fayda etmemişti . Cerrahpaşa'da Prof a gittim primolut 1 hafta kullandım normalde adet geciktiriciymiş kullanırken adet olmuyorsun biter bitmez sökülüyor adetin 3. Günde tahlillerinizi yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…