Yaa yok mu kullanıp memnun kalan? Neden kullananlar sonucu yazmıyo?:sinifsinif:
bulabilsekte sonucu yazsak ama henüz bulamadıkki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa yok mu kullanıp memnun kalan? Neden kullananlar sonucu yazmıyo?:sinifsinif:
kızlar bende neredeyse 2 ay adet olamıyordum buradan bakınırke bende başka markanın civan perçemli macununu aldım 1 hafta kullandım olmadı ertesi günü çayını aldım 2 kullanımdan sonra adet oldum sanırım bu çaylar iyi geliyor ve şuan rahatlamaya başlamış olmanın keyfini çıkarıyorum bende tavsiye ederim olamayan herkese geçmiş olsun çok berbat bi durum
Senin adına cok sevindim canımmm...opuyorumnanaktan
kızlar ben bu çayı aldım almasına ama üzerinde 10 saat ılık soğuk suda bekletip öyle için yazıyor, sabah demleyip akşam için akşam demleyip sabah için diye...sitede ise 5 dk. demleyip için yazıyor siz nasıl kullanıyosunuz?
kamelyacımm ve çayı kuyllanan diğer arkadaslar çayı ne kadar süre kullanıp bırakıcaz veya hiç bırakmadan düzenli kullanıcakmıyız lütfen cevapppppppp
kızlar ben bu çayı aldım almasına ama üzerinde 10 saat ılık soğuk suda bekletip öyle için yazıyor, sabah demleyip akşam için akşam demleyip sabah için diye...sitede ise 5 dk. demleyip için yazıyor siz nasıl kullanıyosunuz?
canım ben düzenli kullanıdım.. adet oldum bıraktım... sonra adetim bitti tekrar başladımm...bu şekilde 3 ay kullandım..
canım beninkinin markası hel-kim onda yazıyor 3 ögün yemeklerden 20 dk once bir findanda 5 dk demleyip icin diyor senınkı ne ısmı ne karısık cıvan percemı cayımı
canım ben sabahları ac karnına, bide gece yatarken sıcak suyun içerine koyarak demleyip içtim..
Fransiyum hangi marka canım bunlar yaabilir misin hafize sultan macunu ve çaylarımı yoksa lokman hekimmi canım
ilaçsız adet olamıyorum maalesef.karnım çok şişti artık
bende k8 içmeye başladım sabah akşam yarım çay bardağı içiyorum.inş. Faydası olur.en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş.içinde civanperçemi aslanpençesi ısırgan böğürtlen meyan kökü hayıt tokhumu varmış.daha hatırlamadığım bitkilerde var.inş. şifa olur