• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamayanlar ve adeti düzensiz olanlara MÜTHİŞ BİR ÇAY...

arkadaşlar bende civanperçeminin iyi geldiğini duymuştum aktardan almayı düşünüyodum. tesadüfen markette özel gün çayı gördüm onu kullandım. sadece 2 poşet içtim.hasta oldum.bende 2 aydır olmuyodum. maalesef polikistik overim bende. bu işe yaradı inş.böyle devam eder.

yaa pekı yumurtalama ıle alakası var mı bu cayın yardımcı oluyor mu?

kamelya anlayamadm siz bu cayı sadece 3 ay kullandınız ve su anda adet düzensizliği yasamıyor musunuz
yoksa her zaman kullanıyor musunuz?
sürekli kullanmda bitki caylarının acillik ettiği durumları da okuduğmdan sasırdım
tam bilgi alabilirsem bende ona göre temin edicem
tesekkürler

Ben de tam 5-6 aydır adet olamıyorum.Bu çayı burda öğrenince bulunduğum şehirde aktarlarda aradım.Malesef nurs lokman hekim markasını bulamadım.Başka markaları verdiler hep.Ama içerikleri biraz daha farklıydı.Ben de internette kendi sitelerinden bu markayı getirttim.Sabah akşam aç karnına bir bardak kaynamış suya bir poşeti atıp 3-5 dakika demledim ve içtim.Yaklaşık 4-5 gün sonra çok az bir iki damla adet kanaması geldi.Ondan 1-2 gün sonra da normal bir şekilde kanama arttı.Yani bitki çayını içmeye başladıktan bir hafta sonra tam anlamıyla adet olmaya başladım.Şu an adet oluyorum.Çok ama çok mutluyum.Kaç aydır iyice şişmiştim ve çok sinirliydim.Meğer adet olmak ne kadar büyük bir nimetmiş.Kendimi şu an öyle rahatlamış hissediyorum ki.Bu bilgiyi veren arkadaştan Allah razı olsun.Çok ama çok teşekkür ederim.Önemli bir rahatsızlığı olan veya başka ilaçlar kullananlara bir sakıncası olurmu bilmiyorum.Ama benim durumumda olan herkese tavsiye ediyorum.

Ben de tam 5-6 aydır adet olamıyorum.Bu çayı burda öğrenince bulunduğum şehirde aktarlarda aradım.Malesef nurs lokman hekim markasını bulamadım.Başka markaları verdiler hep.Ama içerikleri biraz daha farklıydı.Ben de internette kendi sitelerinden bu markayı getirttim.Sabah akşam aç karnına bir bardak kaynamış suya bir poşeti atıp 3-5 dakika demledim ve içtim.Yaklaşık 4-5 gün sonra çok az bir iki damla adet kanaması geldi.Ondan 1-2 gün sonra da normal bir şekilde kanama arttı.Yani bitki çayını içmeye başladıktan bir hafta sonra tam anlamıyla adet olmaya başladım.Şu an adet oluyorum.Çok ama çok mutluyum.Kaç aydır iyice şişmiştim ve çok sinirliydim.Meğer adet olmak ne kadar büyük bir nimetmiş.Kendimi şu an öyle rahatlamış hissediyorum ki.Bu bilgiyi veren arkadaştan Allah razı olsun.Çok ama çok teşekkür ederim.Önemli bir rahatsızlığı olan veya başka ilaçlar kullananlara bir sakıncası olurmu bilmiyorum.Ama benim durumumda olan herkese tavsiye ediyorum.

Link vermek yasak değilse bana linkini verebilir misin acaba? Şuan internette bakıyorum her yerden farklı bir şey çıkıyor. :/

Ben de tam bilmiyorum ama galiba link vermek yasak.''Bitki deresi'' diye yaz çıkıyor link.Oraya tıklayıncada ''Nurs lokman Hekim Şifalı Bitkiler Dünyası'' diye yazı çıkıyor karşına.Sonrada ''çaylar'' kategorisini tıkla.Daha sonrada ''karışık çaylar'' kategorisini tıkla.Oradan ürünü bulursun.Ben kutunun içinde 42 adet olandan getirttim.Fiyatı 10 lira.Yalnız kargoda 10 lira.Toplam 20 lira tutuyor.42 likten kalmamışsa 20 likten 2 kutu alabilirsin.

Benimde siparişim bugun geldi. içmeye başladım normalde pkoluyum zaten duzenli geldiği nadir son 3-4 aydır iyicene şaşmış durumda haplarla da adet olmaktan sıkıldım. Daha önce aktardan aldıklarımdan memnun kalmıştım ot şeklinde olanlardan şimdi de karışık bitki çayı seklinde olanını aldım. Şifası Allahtan bakalım. Hasta olmayı çok istiyorum :(

Benimde siparişim bugun geldi. içmeye başladım normalde pkoluyum zaten duzenli geldiği nadir son 3-4 aydır iyicene şaşmış durumda haplarla da adet olmaktan sıkıldım. Daha önce aktardan aldıklarımdan memnun kalmıştım ot şeklinde olanlardan şimdi de karışık bitki çayı seklinde olanını aldım. Şifası Allahtan bakalım. Hasta olmayı çok istiyorum :KK43:
Ya benim bu sorunum yok kisyim falan ama adet niktarim 1 yildir azaldi 6 gun olurfum 3 4 e indi bu cay cogaltirmi acaba

Ya benim bu sorunum yok kisyim falan ama adet niktarim 1 yildir azaldi 6 gun olurfum 3 4 e indi bu cay cogaltirmi acaba

çoğalttığını söylüyorlar yorumlarda ama benim geldi mi akıntı miktarında sorunum yok şükür gelmemesi en büyük sorunum :(

Mucize bir bitki, internetten karışık bitki çayı aldım adetim 7 gün geçmişti ve günde 2 kupa içtim 3. Kupayı içtiğimde hasta oldum. Şimdi ben bunu adette içsem bişi olur mu ben 21 gün içip adette ara vermeyi düşünüyodum ama bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlae bu çayı hangi siteden aldınız bana özelden yazarsanız çok mutlu olurum zlm67 zlm67

Kızlae bu çayı hangi siteden aldınız bana özelden yazarsanız çok mutlu olurum zlm67 zlm67
Arkadaslar bu cayi internetten nasil alabilirim ozelden yazabilrmisiniz 1 haftadir sogan kuru yapiyorum etki etmiyor bunu deniycem diane 35 i biraktiiimdan beri 5 aydr adet olmuyorum doktor kistim ve hormon sorunumun da olmadigini soylemisti hep strestenmis lutfen ozelden yazin şu cayi denemek istiyorum lutfeeeeeen

Back
X