• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olamayanlar ve adeti düzensiz olanlara MÜTHİŞ BİR ÇAY...

Bugun 5.gun hic bir belirti yok bir ara göğsume agri girdi baska hic birsey yok :KK43:(

Allah Kerim bacım sıkma canını
herşeyin başı sağlık
o olmayınca herşey anlamsız
senin adetin kaç gün gecikti? Devamlı düşünmemeye çalış aklın hep onda oursa stresten daha çok gecikir

Allah Kerim bacım sıkma canını
herşeyin başı sağlık
o olmayınca herşey anlamsız
senin adetin kaç gün gecikti? Devamlı düşünmemeye çalış aklın hep onda oursa stresten daha çok gecikir
En son Mayis ta olmustum sonra kilo aldiriyordu diane diye bir hap biraktim mayistan beri olmuyorum

Allah yardımcın olsun
Olursun inşallah belkide ilaç yüzündendir biz farkında olmasakda ilaçlar vücudumuza ciddi zararlar veriyor
doktora gittim yumurtalığımda birsorun olmadığını ve dogustan rahim duvarımın ince olduğunu çok küçük kistler gördüğünü söyledi kan verdim yarın hormon sonucları cıkcak hayatım alt ust oldu diyebilirim ilaç tedavisi olcakmış kilo almaktan korkuyorum tamda kilo vermişken kilo almak istemiyorum

doktora gittim yumurtalığımda birsorun olmadığını ve dogustan rahim duvarımın ince olduğunu çok küçük kistler gördüğünü söyledi kan verdim yarın hormon sonucları cıkcak hayatım alt ust oldu diyebilirim ilaç tedavisi olcakmış kilo almaktan korkuyorum tamda kilo vermişken kilo almak istemiyorum

Düzelir inşallah dert etme şifayı veren Allah.... hiç bitkisel kürler denedinmi? Onlar aslında ilaçlardan daha etkili oluyor. ilaçla kilo alacağını zannetmiyorum önemli olan senin yediğine içtiğine dikkat etmen
yarın ve öbür gün inşallah oruç tutucam sende tut istersen. Çok önemli bugünler
Dualarımızın kabulüne vesile olur inşallah

Düzelir inşallah dert etme şifayı veren Allah.... hiç bitkisel kürler denedinmi? Onlar aslında ilaçlardan daha etkili oluyor. ilaçla kilo alacağını zannetmiyorum önemli olan senin yediğine içtiğine dikkat etmen
yarın ve öbür gün inşallah oruç tutucam sende tut istersen. Çok önemli bugünler
Dualarımızın kabulüne vesile olur inşallah
Evet namazada başlıcam ben .denedim ama işe yaramadı

Evet namazada başlıcam ben .denedim ama işe yaramadı

İnşallah bacım ALLAH niyetlerini baki ve hayırlara vesile eylesin
Bazen düşünüyorumda biz sürekli Allah'tan istiyoruz, O ise hergün bize sayısız nimetler veriyor
Peki biz O'nun için ne yapıyoruz..
Bunu düşününce utanıyorum ve kendime kızıyorum
Halbuki ne buyurmuş ALLAH
"Duanız olmasa size ne diye değer vereyim?"

"Ben cinleri ve insanları ancak bana kulluk etsinler diye yarattım"

Aman Yarabbi..napıyoruz biz :(
Veren de O alan da O...

İnşallah bacım ALLAH niyetlerini baki ve hayırlara vesile eylesin
Bazen düşünüyorumda biz sürekli Allah'tan istiyoruz, O ise hergün bize sayısız nimetler veriyor
Peki biz O'nun için ne yapıyoruz..
Bunu düşününce utanıyorum ve kendime kızıyorum
Halbuki ne buyurmuş ALLAH
"Duanız olmasa size ne diye değer vereyim?"

"Ben cinleri ve insanları ancak bana kulluk etsinler diye yarattım"

Aman Yarabbi..napıyoruz biz :KK43:
Veren de O alan da O...
aynen tabi şükretmek lazım sonra başka sorunlar çıkabiliyor

Üzerinden çook uzun yıllar geçmiş ama Allah senden razı olsun burda senin yazını okuduktan sonra alıp kullanmaya başladım ben de bazen 2 ayda adet oldğumu bilirdim ama bu çayı adetime 2 gün kala içiyorum en fazla üç gün içiyorum ve tam günün de adet oluyorum inşallah bebeğim de olur 😍

Merhaba ben mecitefendi civanperçemli bitki çayı aldım. Içerisinde 40 tane var. Lokman hekimin çayını bulamadım.
Içinde civanperçemi,aslan pençesi,hayıt tohumu,melisa,kırk kilit otu,lavanta çiçeği ve adaçayı var. Adetin sökülmesi için etki eder mi?

Kızlar eger adet olamıyorsanız yada adetiniz düzensiz ise size verecegim öneri Nurs Lokman Hekimin CİVANPERÇEMLİ KARIŞIK BİTKİ ÇAYI...Bu çayı sabah akşam ac karnına 1 er kupa şeklinde içiyorsunuz..Zaten poşet çay oldugu için cok rahat..5 dk demlendikten sonra şekersiz bir şekilde içiyorsunuz..Polikistik over rahatsızlıgımdan dolayı adetim hem düzensiz hemde sancılı gectigi için sorun yaşıyordumm.. Çok şükürr bu cayı kullandıktan sonraa hem agrılarım azaldı hemde düzenli adet olabiliyorum...Sizlerede şiddetle tavsiye ederim.. Pişman olmıcaksınız...
Bu poset cayin markasi nedir nasil kullandiniz yazabilirmisiniz

Merhaba düzenli kullanmadım maalesef. Kullananların yorumu olumluydu. Bir deneyin isterseniz.

Back
X