adet olamıyorum bakarmısınız

Agrilar benm de oldu agri hamilelikte de oluyor imkanin varsa kafani dagit diyecegim ama insann aklindan cikmiyor ki
yani mümkün değil pek ilk defa bu kadar gecikti.normalde ben adet olurum snra adet sancılarım baslar ama bakalım umarım kist falan değildir en cok korktugum kistin büyümesi zaten sol tarafımda bi kistim vardı ama doktorlar zararsız genellikle her kadında olur bu kistten ve dogum yaparsan atarsın demişlerdi

Adet söktürücü kullanma sakın.
Benim adetim artık 36. gününe gelmişti. Kan testi yaptırdım, negatif çıktı. Doktora gittim söktürücü kullandırır diye, o da "1 hafta 10 gün bekle, tekrar kan tahlili ver, gene negatif çıkarsa o zaman söktürücü kullan" dedi. 1 hafta sonra kan tahlili yaptırdım ve pozitif çıktı. Şu an 5-6 haftalık hamileyim. Allah da o doktordan razı olsun, söktürücü kullandırıp geçiyor doktorlar çünkü..
Bekle, kullanma hemen ilaç.
peki normalde adet döngünüz nedir ben 30 günde bir olurum bgn 38.günüm bitti hala tık yok

peki normalde adet döngünüz nedir ben 30 günde bir olurum bgn 38.günüm bitti hala tık yok

Bende zaten PKOS var. Her ay adet olurdum ama günleri şaşardı. Ama gene de 35 günü yılda 1-2 kere geçerdi. Yalnız korunmayı bıraktıktan sonra gecikmelerim sıklaşmıştı; eskilerin dediği gibi sanırum vücudum bebek arıyordu :)
Ben hamileliğimi öğrendiğimde hiçbir belirtim yoktu yalnız, onu söyliyim. Mide yanması, göğüs hassasiyeti vs.. Onlara çok takılma. Belirtiler 4.-5. Haftada falan başladı benim.. Kanda da negatif çıkabiliyor, kendine müsade et.
Umarım hamilesindir :)

Bende zaten PKOS var. Her ay adet olurdum ama günleri şaşardı. Ama gene de 35 günü yılda 1-2 kere geçerdi. Yalnız korunmayı bıraktıktan sonra gecikmelerim sıklaşmıştı; eskilerin dediği gibi sanırum vücudum bebek arıyordu :)
Ben hamileliğimi öğrendiğimde hiçbir belirtim yoktu yalnız, onu söyliyim. Mide yanması, göğüs hassasiyeti vs.. Onlara çok takılma. Belirtiler 4.-5. Haftada falan başladı benim.. Kanda da negatif çıkabiliyor, kendine müsade et.
Umarım hamilesindir :)
çok sagol canım umarım rabbim saglıcakla bzede nasip eder.isteyen herkese gönlüne göre nasip etsin rabbim.sende saglıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim

inşallah canım
beni se etiketleyip haber verirsen sevinirim:)
canım malesef bu ay da olmadı nasip değilmiş bizim bebiş biraz nazlı geliyor sanırım.rabbim demek ki eksiklerimizi görüyor ki biraz daha bekletiyor bizleri ben öyle düşünüyorum nasip değilmiş :) geç olmasında güç olmasın napalım :*

canım malesef bu ay da olmadı nasip değilmiş bizim bebiş biraz nazlı geliyor sanırım.rabbim demek ki eksiklerimizi görüyor ki biraz daha bekletiyor bizleri ben öyle düşünüyorum nasip değilmiş :) geç olmasında güç olmasın napalım :*

benim de olmadı gibi canım adete bir hafta kala kan negatif 4 gün kala idrar negatif
hayırlısı olsun hakkımızda

Back
X