adet olamıyorum yardım edin

gmzylmzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
120
7
18
İstanbul
kızlar 21 yaşındayım ve bekarım ama 2 3 aydır adet olmuyorum hamile olmam imkansız öyle birşeyler yaşamadım ama neden hastalanmıyorum çalıştığım için doktora gidemedim salı gününe randevu aldım inşallah kötü birşey çıkmaz :/ aranızda böyle birşey yaşayan varmıydı ve sonucu ne çıktı?

Ne hamilesi canim adet duzensligin var belli ki ihmal etmed doktora git dedim ihmal edersen gec kalmis olabilirsin

Strestende zaman zaman oluyor gecikmesi veya olmaması

Ablamın arkadaşı 3-4 ay olmaz bir ay azar azar hep adet olurdu.
Sonra doktora gitti ilaç verdiler.
Evlendi daha senesi dolmadan hamile kaldı
Korkma kötü bi'şey yoktur ama böyle şeyler ertelenmez, sağlık bu.

evet bunu duymustum ama daha once en fazla 1 hafta geciktigi icin korktum :S birde hiç ne belirtileri var nede sancılarım var bu iyi birşeymi kötü birşeymi ?

Hamile olma ihtimalin yoksa korkma.
Git kadın doğum uzmanına anlat derdini.
Şimdi ertelersen ileride evlendiğinde çocuk sahibi olamama gibi bi durum olabilir yada daha farklı sorunlar o yüzden erteleme git

maalesef o problem bende de var çok geç de geliyo yada iki haftada bir geldiğide oluyo. bende doktora gittim hormon testi falan yaptı ama sonuçlaı göstermeye gitmemiştim. korkma inşallah kötü bişey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…