• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet olamıyorum yardım edin

gmzylmzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
120
7
18
İstanbul
kızlar 21 yaşındayım ve bekarım ama 2 3 aydır adet olmuyorum hamile olmam imkansız öyle birşeyler yaşamadım ama neden hastalanmıyorum çalıştığım için doktora gidemedim salı gününe randevu aldım inşallah kötü birşey çıkmaz :/ aranızda böyle birşey yaşayan varmıydı ve sonucu ne çıktı?

kızlar 21 yaşındayım ve bekarım ama 2 3 aydır adet olmuyorum hamile olmam imkansız öyle birşeyler yaşamadım ama neden hastalanmıyorum çalıştığım için doktora gidemedim salı gününe randevu aldım inşallah kötü birşey çıkmaz :/ aranızda böyle birşey yaşayan varmıydı ve sonucu ne çıktı?

Ne hamilesi canim :53: adet duzensligin var belli ki ihmal etmed doktora git dedim ihmal edersen gec kalmis olabilirsin :31:

Strestende zaman zaman oluyor gecikmesi veya olmaması

Ablamın arkadaşı 3-4 ay olmaz bir ay azar azar hep adet olurdu.
Sonra doktora gitti ilaç verdiler.
Evlendi daha senesi dolmadan hamile kaldı:1:
Korkma kötü bi'şey yoktur ama böyle şeyler ertelenmez, sağlık bu.

evet bunu duymustum ama daha once en fazla 1 hafta geciktigi icin korktum :S birde hiç ne belirtileri var nede sancılarım var bu iyi birşeymi kötü birşeymi ?

Hamile olma ihtimalin yoksa korkma.
Git kadın doğum uzmanına anlat derdini.
Şimdi ertelersen ileride evlendiğinde çocuk sahibi olamama gibi bi durum olabilir yada daha farklı sorunlar o yüzden erteleme git :34:

maalesef o problem bende de var çok geç de geliyo yada iki haftada bir geldiğide oluyo. bende doktora gittim hormon testi falan yaptı ama sonuçlaı göstermeye gitmemiştim. korkma inşallah kötü bişey çıkmaz
:50::50:

Back
X