- 26 Nisan 2017
- 44
- 19
- 3
- 35
- Konu Sahibi Hira Nur T
-
P.tesi gününe kadar beklicem canım olmazsam gidecem..Kadın doğum uzmanina gidin kist olmus olabilir...
P.tesiye kadar beklicem olmazsa gidecem..Tekrar test yap eger hala negatif çıkıyorsa.. Dr ye git
Dr u ihmal etme canım bende Mayıs ayında Dr a gitmeye başlicam.. tabi bu ay adet olursam.. inşallah olmam..Biliyorum ... Ben de aynı durumdayım.. Hem yoruldum hem sıkıldım artık.. Doktorum bu ay adet olursan gel dedi gitmedim. Bu ay gitmeyeceğim. Ovulasyon testi yapmayacağım. İlaç falan da kullanmayacağım. Hayırlısı ne ise o olsun. Ne diyelim
İnşallah olmazsın canım. İhmal etmek değil de yoruldum. Bir sürü test yapıldı. Rahim filmi çekildi. Sorun yok diyorlar. Bakalım hayırlsı. Mayıs ayında olursa kendiliğinden inşallah gitmem olmazsa Haziranda gideceğim.Dr u ihmal etme canım bende Mayıs ayında Dr a gitmeye başlicam.. tabi bu ay adet olursam.. inşallah olmam..
Aynen canım çok haklısın ama artık çevredende sürekli hala yok mu hamilelik diye baskı yapıyorlar ya psikolojik olarak etkileniyorum işte.. Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin...
Aynen canım ya bende tersliyorum artık.. Bi topluluğa bile girmek istemiyorum kaç yıllık evlisin diyorlar 4 e gircez diyorum ćocuk var mı diyorlar.. çok yıpranıyorum artık.. Allahım inşallah kucağımızı boş bırakmazBırak çevrendeki insanları ya bana da söylüyorlar attık istemeden de olsa tersliyorum. Ama çoğunlukla siz mi bakacaksınız yada biz kocamla gezicez biraz hayatımızı yaşadıktan sonra yapıcaz diyorum. Seni üzen insana hiç düşünmeden ver cevabını boşver
Canım 2,5 yıl oldu bizim. Ne kadardır istiyordunuz? Doktora gidiyor musun?Aynen canım ya bende tersliyorum artık.. Bi topluluğa bile girmek istemiyorum kaç yıllık evlisin diyorlar 4 e gircez diyorum ćocuk var mı diyorlar.. çok yıpranıyorum artık.. Allahım inşallah kucağımızı boş bırakmaz
Hiç korunmadık canım.. Dr 1 yıl önce bir kere gittik psikolojik olabilir dedi.. 1 yıl daha deneyin olmazsa tekrar gelirsiniz dedi.. işte şimdi adetim 6 gün gecikti... adet olamıyorum.. mayısta tekrar Dr a gitmeye başlicaz...Canım 2,5 yıl oldu bizim. Ne kadardır istiyordunuz? Doktora gidiyor musun?
Siz ne kadardır istiyorsunuz??Canım 2,5 yıl oldu bizim. Ne kadardır istiyordunuz? Doktora gidiyor musun?
Bizim 3.ayımız daha çok yeni :)Siz ne kadardır istiyorsunuz??
Kız sen niye kafaya takıyorsun :)) yeniymiş ya :))) sinirimi bozdun bak şimdi bide teselli ediyor töbe töbe :))))))))Bizim 3.ayımız daha çok yeni :)
Sus anacım sus üzülmem deme büyük konuşma.. yeni olunca takmıyorsun normal seninki tabi..Canımcım takmıyorum kafama ya :) Geçen ay ilk kez gecikince panik oldum hatta ilk aklıma gelen gebelik değilde kist falan mı var dedimGebelik olmasını tabii isterim ama olmazsa da üzülmüyorum
Benimde 26Ha birde yaş 30 oldu[/QUOT
İnşallah canim ama ben geçen temmuzda bebegimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum o ay bile gününde olmuştum ve sonraki aylarda da alistim zaten her ay hüsrana ugramaya beklemeyi vazgeçtim yani ama bu ay böyle olunca ister istemez merak ettim, Pazartesi doktora gidicem bnde bakalımKızlar merhaba,
Bu tip sorunları bebek için çalışan herkes yaşıyor.
Benim de belirli bir adet düzenim olmasına rağmen bebek çalışmalarına başladıktan beri sürekli gecikme yaşıyorum ya da erken oluyorum.
Erken olmak tamam da gecikme biz hamilelik bekleyen kadınları çok etkiliyor biliyorum.
Bebek için yaptığımız strese vücudumuz bu şekilde cevap veriyor işte.
Bir de mevsim geçişleri eklenince düzenler bozuluyor.
Eğer testleriniz negatif çıktıysa bekleyeceksiniz adetinizin gelmesini. Çünkü o negatifler pek yanılmıyor.
Beklemek zor umut etmek zor çok iyi biliyorum.
İnşallah kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize..
Sevgiler
Aynen bende de hic belirti yok..pazartesi günü doktora gidicem bakalım hayırlısı olsun hakkimizda Allahım sağlıklı,sihatli hayırlısını versin cümlemize..Benimde düzenlidir.. çok nadir zamanlarda değişiyor oyüzden hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.. zaten 3 gün önce evde test yaptım negatifti.. hala adet olamadım belirtide yok(((
Amin canım inşallah..Aynen bende de hic belirti yok..pazartesi günü doktora gidicem bakalım hayırlısı olsun hakkimizda Allahım sağlıklı,sihatli hayırlısını versin cümlemize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?