- 25 Temmuz 2024
- 77
- 2
- 21
- Konu Sahibi bala Meryem
Adettim takvime göre 5 gün geçikti test yaptım negatif çıktı neyin nesi anlayamadım bir fikriniz varmı acaba ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ayni sekilde kan tahlili verdnz mi acabaAdettim takvime göre 5 gün geçikti test yaptım negatif çıktı neyin nesi anlayamadım bir fikriniz varmı acaba ??
HavalardandirAdettim takvime göre 5 gün geçikti test yaptım negatif çıktı neyin nesi anlayamadım bir fikriniz varmı acaba ??
Yok vermedim ama yarın vermeyi düşünüyorum hala gelen giden yokBenimde ayni sekilde kan tahlili verdnz mi acaba
Baya bı korkmaya başladım bu gün ayın 30uHavalardandir
Korunmasız ilişki oldu mu?Baya bı korkmaya başladım bu gün ayın 30u
Korunmasız ilişki oldu mu?
Ben Spiralle korunuyorum bu ay 1 haftadan fazla gecikti üstelik 2-3 gün kanama oldu o da ahım şahım değildi yani.
Temuzda oldum adet bu ay hiç olmadım temmuz da adet olucagima yakın korunmasız ilişki yaşadım üstüne kalma problemi olabilir mi acabaKorunmasız ilişki oldu mu?
Ben Spiralle korunuyorum bu ay 1 haftadan fazla gecikti üstelik 2-3 gün kanama oldu o da ahım şahım değildi yani.
Hayır canım senin söylediğin tarihle çok fark var. Bebek minumum 2 aylık olur ki bunu bilmemen imkansız.Temuzda oldum adet bu ay hiç olmadım temmuz da adet olucagima yakın korunmasız ilişki yaşadım üstüne kalma problemi olabilir mi acaba
Hm anlıyorum bende anlam veremiyorum neden adettim böyle oldu kafamda çok soru işareti var stresten olabilirmi acaba diye de düşünuyorum isin içinden cikamiyorumHayır canım senin söylediğin tarihle çok fark var. Bebek minumum 2 aylık olur ki bunu bilmemen imkansız.
Gebelik dışı her şey olabilir tabi binde bir ihtimal sana denk gelirse bilemem yani en azından 2 aylık gebeliğin farkındalığını bilirsinHm anlıyorum bende anlam veremiyorum neden adettim böyle oldu kafamda çok soru işareti var stresten olabilirmi acaba diye de düşünuyorum isin içinden cikamiyorum
Gebelik dışı her şey olabilir tabi binde bir ihtimal sana denk gelirse bilemem yani en azından 2 aylık gebeliğin farkındalığını bilirsin