Adet Olamıyorum

ceren1

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
28
0
16
Balıkesir
arkadaslar 7 8 aydır adet olamıyorum.en son 7 ay önce cyclo progynova kullandım 21 gün o şekilde oldum sonra gne yook..tarlusal verdi doktor o da yaramadı. ultrasonlar temiz nedir sorun anlamadım ben stres diyolar alakası yoookk :S

tatlım ya doktor banada öyle söyledi gerçi benim iki aydır 36-39 günde bir oluyo ama insan bi anda stres yapmıyo ya banada ilaç vermişti ama ilaç kullanmadan başladı zaten benimki sende evlimisin

bekarım :SS 13 kasımdan bu yana kendiliğinden gelecekse gelirdi ama gelmedi ısırgan.civan perçemi,papatya içtim yok..olmuyor ya.

canım bence gidip durumunu daha net anlatmalısın tabi ilgilenecek bir doktor bulmalısın en önce çünkü çoğu bu mesleği sadece para kazanmak için mesai saatini doldurmak için yapıyo ne yazıkki senin hormon testlerini yapacak ve bunu düzenleyecek ilaçlarla tedavi olabilirsin olamıyorum deyince adet söktürücüyü verip yolluyolar. bence hormonlarına bakılmalı ve bunu düzenleyici bi yol izlenmeli moralini yüksek tut bu biçok kişinin başına geliyo önemli olan düzgün doktoru bulabilmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…