adet olamıyorum :(((((

kuzucukkkkk

kocasının bi tanesi :)
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
93
15
Kızlar ben 1 yil 9 aylik evliyim ve vajinismustan 8 ay önce kurtuldum. 3 ay korunduk 5 aydir da Rabbimin izniyle bebek düşünüyoruz. Adetlerim her ay düzenli giderken iki aydır adet görmüyorum en son 1 ocakta oldum bugün martın 6sı. 6 kez test yaptim negatif , gecen hafta da kan testi negatif. Daha 3 ay önceden hormon,kan tahlili yaptirdim her şey normaldi. Birden ne oldu anlamadim. Sorum şu , basina boyle bir şey gelen yada çevresinde buna benzer durum yasayan var mi testlerin negatif cikmasina rağmen hamile olma ihtimalim olabilir mi? Yoksa pko mu oluştu üc ayda? Dr.a haftaya gideceğim allahin izniyle fakat korkuyorum sizin bir bildiğiniz duyduğunuz varsa dinlemek istedim.şimdiden teşekkürler :KK43:(

bi kadın doğumcuya gitmelisin.psikolojik olabilir.ya da bi sorun olabilir.zaten çocuk planı içinde konuşmuş olursun toptan çözüm :) baştan belki bi ilaç kullanman falan gerekebilir

18ine randevu aldim canim, yillardir düzenli adete noldu anlamadim. Rabim hayirlisini versin inşallah.

aynısı bende var en son 03/02/2015 tarihinde adet oldum test yaptım bu gün negatif çıktı doktor adet sökücü verdi daha kullanmadım 1 yıldır evliyim daha önce 28-30 gün arasında adet olurdum her hangi bir ağrıda olmadı şu ana dek anlamadım yardımcı olun

18i çok geç yahu o kadar bekleme
muhtemelen bu ay yumurtlama olmadı o yüzden adet gecikmesi yaşıyorsun.

aynısı bende var en son 03/02/2015 tarihinde adet oldum test yaptım bu gün negatif çıktı doktor adet sökücü verdi daha kullanmadım 1 yıldır evliyim daha önce 28-30 gün arasında adet olurdum her hangi bir ağrıda olmadı şu ana dek anlamadım yardımcı olun

Doktora gittim alttan ultrason cihaziyla baktim kist göremedi ama olusabilir sol yumurtaliginda dedi. Bu arada 2 ay sonra si yani 11 martta regl oldum 18inde gittiğimde reglim bitmisti. İlk defa boyle bir gecikme yasadim doktora soyledim reglimin 2.günü cagirdi inşallah bir sorun cikmaz.

bebek dusunmeye basladıgınız ıcın psıkolojık olarak hormonlar etkılendı olur boyle gecıkmeler muhtemelen vucudun bebege hazırlanıyor

Bende de aynı sorun var ... Evlendim zar zor vajinusmusu yendim derken sonra mart gibi çocuk düşünelim dedik ocakta adet olamdim şubatta sokturucuyle oldum adetin 3. Günü hormon testi de yaptım normal çıktı bişey çıkmadı doktor iyi olabilir dedi... Bu ay da gecikti test yaptım negatif 3 ayrı doktora gittim yani 4. Ye gitmeyi düşünüyorum

bebek dusunmeye basladıgınız ıcın psıkolojık olarak hormonlar etkılendı olur boyle gecıkmeler muhtemelen vucudun bebege hazırlanıyor

Agzin bal yesin kiiz ::)))::)) inşallah öyledir bakalim hayirlisi. Acelesi yok diyorum ama ister istemez insan etkileniyor olacak mi tuttu mu diye. Neyse saldim artik rabbim ne zaman uygun görürse. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin inşallah...

Agzin bal yesin kiiz ::)))::)) inşallah öyledir bakalim hayirlisi. Acelesi yok diyorum ama ister istemez insan etkileniyor olacak mi tuttu mu diye. Neyse saldim artik rabbim ne zaman uygun görürse. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin inşallah...
iki hamileliğimden önce bir iki ay adetim gecikti. bana da vücut hamileliğe hazırlanıyor demişlerdi dedikleri gibi oldu. inşallah sizin de hayırlısıyla bebeğiniz olur

X