Aynen ilacsiz yilda 3 kere falan adet olabiliyorum. Hep ilaç kullandım emzirene kadar bisey kullanamicam bakalım eğer düzene girmezse yine ilaç kullancam tabi
İnşallah canım benim vakitleri geldimi hemen geliyorlar. İnşallah senin bebisininde vakti gelmiştir hemen gelir. Daha devam edicekler mi iğne nasıl olcak
İnşallah canım benim vakitleri geldimi hemen geliyorlar. İnşallah senin bebisininde vakti gelmiştir hemen gelir. Daha devam edicekler mi iğne nasıl olcak
Ben inofolic combi iciyorum 3 aydır 1 yıldır adet olamıyorum ve bebek istyoruz doktora gittim bu ilacı verdi geçen ay tekrar gittim beklicez kendi kendine hastalancan dedi ama olamıyorum çok kötüyüm fikri olan var mı ?
Ben inofolic combi iciyorum 3 aydır 1 yıldır adet olamıyorum ve bebek istyoruz doktora gittim bu ilacı verdi geçen ay tekrar gittim beklicez kendi kendine hastalancan dedi ama olamıyorum çok kötüyüm fikri olan var mı ?
Valla bende çok kötüyüm ben 1 sene olcak eylülde kendi kendime hastalanamiyorum mayis ta adet söktürücü kullandım ondan beri olamıyorum hiç iyi doktorlarda denk gelmedi bana çarşamba günü Kağıthane devlet hastanesine gitcem bakalım bu doktor ne dicek artık hastalanmak istyorum