adet olamıyorumm

Showtme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
11
7
1
merhabalar yaklaşık 2 senedir doğum kontrol hapı kullanıyorum pandemiden dolayi geçen ay alamadım bi ay ara verip tekrar başlarım dedim ama bi türlü adet olmadım 1 haftadir sancım var hala olmadım en son 28 martta oldum 21 günlük hap kullanıyorum bıraktıktan sonra 5. Gun oluyordum yani 24 nisanda olmam gerekiyordu tabi hapi kullanmadığım için olmadım bilmiyorum normalmi hamile olabilme ihtimalim varmi eşimle korunuyorduk ekstra olarak ama yinede korkuyorum

Son düzenleme:
Üstünden bayağı zaman geçmiş. Test yaparsanız hamile olup olmadığınız belli olur.

Doğum kontrol hapının ilk bırakıldığında böyle şeyler olabiliyor. Yine de bir test alıp içinizi rahat ettirmekte fayda var. Eğer gebeliğiniz yok ise kabukları ile birlikte soğanı kaynatıp ışık bir şekilde için ve yürüyüş/plates yapın. Eminim rahatlayacaksınızdır.

Kesinleşince icicem Cok teşekkür ederim icim rahatladi azda olsa

Doğum kontrol hapini almadıysanız tabi gebe kalma ihtimali var..üstünden bayağı geçmiş bir test yaptırıp durumu ogrenin ona göre gelmezse duruma göre doktora gorunursunuz

Doğum kontrol hapini almadıysanız tabi gebe kalma ihtimali var..üstünden bayağı geçmiş bir test yaptırıp durumu ogrenin ona göre gelmezse duruma göre doktora gorunursunuz
Korunuyorduk ama olmayınca tabi her ihtimali düşünüp strese girdim yarın yapicam inşallah bisey yoktur teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…