Bütün adet belirtileri var hatta kç gündür adet sancıısı bile çekiyorum. Sanki adet olmuşum gibi oluyor lavaboya gidiyorum bi bakıyorum yok. 0 çıktıktan sonra yükselmesi biraz zor mu acaba, bilemedim..Bildiğim kadarıyla üzerinden 4 gün geçince testte çıkması lazım. Bazen geç döllenme de olabiliyormuş. Yine bildiğim kadarıyla ve burda okuduğum üzere adet öncesi beta hcg testi yaptıranlarda çıktığı oluyormuş. Daha adet günü gelmeden hamileliğini öğrenen çok insan var. Geçen aylarda benim de 4 gün gecti siz gibi test yaptım negatif çıktı. Sonraki gün adet oldum zaten. Umarım siz hamilesinizdir.
Canım hcg baya düşük adetin geçmesine rağmen hamilelik olsa az da olsa artardı ama yinede inşallah hamilesindir28 kasım 'da adet olmam gerekiyordu, o gün kan verdim beta hcg'm 0 çıktı. Şimdi İdrar testi yaptım hala kıpırdama yok, mide bulantım iştahsızlığım baş dönmem var. Hamile olabilir miyim acaba? Hcg değeri sonradan yükselenler var mo? Yardımcı olur musunuz? Ya da yükselirse ne zaman yükselir. Şu an adetim 4 gün geçti.
Hcg'yi adetimin ilk günü baktırmıştım acaba yükselmiş midirCanım hcg baya düşük adetin geçmesine rağmen hamilelik olsa az da olsa artardı ama yinede inşallah hamilesindir
Yazdıklarınıza bakıldığında bana hamile gibi gelmediniz. Adet günü de olsa hamile olmanız halinde betanın daha yüksek olması lazım.Bütün adet belirtileri var hatta kç gündür adet sancıısı bile çekiyorum. Sanki adet olmuşum gibi oluyor lavaboya gidiyorum bi bakıyorum yok. 0 çıktıktan sonra yükselmesi biraz zor mu acaba, bilemedim..
Canım sanmıyorum hamile olduğunu ama inşallah hamilesindirHcg'yi adetimin ilk günü baktırmıştım acaba yükselmiş midir
Bana olmuştu ekim 18 regli ilk günüydü,kasım 20 oldu kan verdim NegatiftiCanım sanmıyorum hamile olduğunu ama inşallah hamilesindir
Yaaaa .... cok garip bi durum bu anlamadımBana olmuştu ekim 18 regli ilk günüydü,kasım 20 oldu kan verdim Negatifti
27 tekrar Kan verdim 159.8 çıktı
Benim durumum çok farklı 18 ekim son reglim kasımın 20 negatif kasım 27 kan değerim yükselmeye başladı sanırım yeni gebelik oluştuBütün adet belirtileri var hatta kç gündür adet sancıısı bile çekiyorum. Sanki adet olmuşum gibi oluyor lavaboya gidiyorum bi bakıyorum yok. 0 çıktıktan sonra yükselmesi biraz zor mu acaba, bilemedim..
Bu ay hiç kafama takmadım bakalım 10 güne belli olurBenim durumum çok farklı 18 ekim son reglim kasımın 20 negatif kasım 27 kan değerim yükselmeye başladı sanırım yeni gebelik oluştu
Umut olmasa tekrarlamaz hoca testiArkadaşlar 10. Günde test 14.7 çıktı tekrar yapılacak dendi sizce umut var mı
merhaba var mı bir sonuç sizde acabaBu ay hiç kafama takmadım bakalım 10 güne belli olur
Yorumlara bakıyorum kimi 30 küsür kimi 40 küsür 14.7 onlara oranla çok daha düşük ümidim yok gibiUmut olmasa tekrarlamaz hoca testi
Ne alaka ben 17 ile öğrendim hamile olduğumuYorumlara bakıyorum kimi 30 küsür kimi 40 küsür 14.7 onlara oranla çok daha düşük ümidim yok gibi
Gerçekten mi şu anda çok büyük Bi ümit verdiniz bana 2. Testte kaç çıktı pekiNe alaka ben 17 ile öğrendim hamile olduğumu
İkinci teste de o kadar yüksek çıkmadı adet günümdü 95 di bir sonrakinde bir anda yükselmeye başladı 2111 oldu sonra 67900 oldu çok şükür herşey yolunda hani inşallah hamilesindir ama değilsen bile moralini bozma en önemli şey moralGerçekten mi şu anda çok büyük Bi ümit verdiniz bana 2. Testte kaç çıktı peki
İkinci teste de o kadar yüksek çıkmadı adet günümdü 95 di bir sonrakinde bir anda yükselmeye başladı 2111 oldu sonra 67900 oldu çok şükür herşey yolunda hani inşallah hamilesindir ama değilsen bile moralini bozma en önemli şey moral
56 çıktı doktordan haber bekliyorumİkinci teste de o kadar yüksek çıkmadı adet günümdü 95 di bir sonrakinde bir anda yükselmeye başladı 2111 oldu sonra 67900 oldu çok şükür herşey yolunda hani inşallah hamilesindir ama değilsen bile moralini bozma en önemli şey moral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?