Gebeliğe Hazırlık Adet olcağım gün Beta Hcg 0 çıktı, hala adet olmadım. Hamile olabilir miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birpat

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
135
38
13
33
28 kasım 'da adet olmam gerekiyordu, o gün kan verdim beta hcg'm 0 çıktı. Şimdi İdrar testi yaptım hala kıpırdama yok, mide bulantım iştahsızlığım baş dönmem var. Hamile olabilir miyim acaba? Hcg değeri sonradan yükselenler var mo? Yardımcı olur musunuz? Ya da yükselirse ne zaman yükselir. Şu an adetim 4 gün geçti.

Bildiğim kadarıyla üzerinden 4 gün geçince testte çıkması lazım. Bazen geç döllenme de olabiliyormuş. Yine bildiğim kadarıyla ve burda okuduğum üzere adet öncesi beta hcg testi yaptıranlarda çıktığı oluyormuş. Daha adet günü gelmeden hamileliğini öğrenen çok insan var. Geçen aylarda benim de 4 gün gecti siz gibi test yaptım negatif çıktı. Sonraki gün adet oldum zaten. Umarım siz hamilesinizdir.

Bütün adet belirtileri var hatta kç gündür adet sancıısı bile çekiyorum. Sanki adet olmuşum gibi oluyor lavaboya gidiyorum bi bakıyorum yok. 0 çıktıktan sonra yükselmesi biraz zor mu acaba, bilemedim..

Canım hcg baya düşük adetin geçmesine rağmen hamilelik olsa az da olsa artardı ama yinede inşallah hamilesindir

Bütün adet belirtileri var hatta kç gündür adet sancıısı bile çekiyorum. Sanki adet olmuşum gibi oluyor lavaboya gidiyorum bi bakıyorum yok. 0 çıktıktan sonra yükselmesi biraz zor mu acaba, bilemedim..
Yazdıklarınıza bakıldığında bana hamile gibi gelmediniz. Adet günü de olsa hamile olmanız halinde betanın daha yüksek olması lazım.

Benim durumum çok farklı 18 ekim son reglim kasımın 20 negatif kasım 27 kan değerim yükselmeye başladı sanırım yeni gebelik oluştu

Merhaba. Bende 16aralikda adet olmaliydim ama olmadim. Kan testide neqativ doktor bekle diyo. Bendede belirtiler var bulanti halsizlik. Ama hic umudum yok

Gerçekten mi şu anda çok büyük Bi ümit verdiniz bana 2. Testte kaç çıktı peki
İkinci teste de o kadar yüksek çıkmadı adet günümdü 95 di bir sonrakinde bir anda yükselmeye başladı 2111 oldu sonra 67900 oldu çok şükür herşey yolunda hani inşallah hamilesindir ama değilsen bile moralini bozma en önemli şey moral

56 çıktı doktordan haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…