Adet olduğu halde hamile kalan var mı ?

miranasaf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
72
-3
1
Kızlar ilkdefa başıma böyle bişey geliyo adetım bitti yanlız 3 gündür kahverengi lekelenmem var hemen yumurtlama olmuş olabilir mi yoksa hamile olabilirmiyım

Aile hekiminize sabah gidip kan verin burdan nasıl bir cvp gelmesini bekliyorsunuz şüpheniz varsa kesin sonuç kan tahlili

Kızlar ilkdefa başıma böyle bişey geliyo adetım bitti yanlız 3 gündür kahverengi lekelenmem var hemen yumurtlama olmuş olabilir mi yoksa hamile olabilirmiyım
Bence adetiniz tam bitmemişti son arta kalanlar geliyordu leke şeklinde benim düşüncem bu yönde yani

Bence adetiniz tam bitmemişti son arta kalanlar geliyordu leke şeklinde benim düşüncem bu yönde yani
Oda olabilşr ama işk defa böyle bişey oluyo ve benım adetım bitince beyaz akıntım başlar önce öyle oldu sonra bu lekeye döndü yumurtlama diye düşündüm ama onada çok erken

Oda olabilşr ama işk defa böyle bişey oluyo ve benım adetım bitince beyaz akıntım başlar önce öyle oldu sonra bu lekeye döndü yumurtlama diye düşündüm ama onada çok erken
Düzensiz mu yumurtluyorsunuz daha doğrusu düzensiz regl mı oluyorsunuz

Ovilasyon testi varsa onu deneyin yumurtlama varsa görünür yoksa bilemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…