Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başına gelen elbet vardır böyle bi cevap bekliyorumAile hekiminize sabah gidip kan verin burdan nasıl bir cvp gelmesini bekliyorsunuz şüpheniz varsa kesin sonuç kan tahlili
Bence adetiniz tam bitmemişti son arta kalanlar geliyordu leke şeklinde benim düşüncem bu yönde yaniKızlar ilkdefa başıma böyle bişey geliyo adetım bitti yanlız 3 gündür kahverengi lekelenmem var hemen yumurtlama olmuş olabilir mi yoksa hamile olabilirmiyım
Oda olabilşr ama işk defa böyle bişey oluyo ve benım adetım bitince beyaz akıntım başlar önce öyle oldu sonra bu lekeye döndü yumurtlama diye düşündüm ama onada çok erkenBence adetiniz tam bitmemişti son arta kalanlar geliyordu leke şeklinde benim düşüncem bu yönde yani
Düzensiz mu yumurtluyorsunuz daha doğrusu düzensiz regl mı oluyorsunuzOda olabilşr ama işk defa böyle bişey oluyo ve benım adetım bitince beyaz akıntım başlar önce öyle oldu sonra bu lekeye döndü yumurtlama diye düşündüm ama onada çok erken
Her ay 26-28 günde bir adet olurum yumurtlamamda hep 1 hafta sonra falan başlardıDüzensiz mu yumurtluyorsunuz daha doğrusu düzensiz regl mı oluyorsunuz
Ama adetım bitti 2 gün sonra başladıBence adetiniz tam bitmemişti son arta kalanlar geliyordu leke şeklinde benim düşüncem bu yönde yani