- 2 Nisan 2013
- 863
- 280
- 88
- Konu Sahibi papatyasevilir
Allahım en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile misiniz.anlayamadım...adet oldugum gun dayanamadim 2 test aldim. Biri yamuk yumuk cizgiler cikti bozuk dedim 2.sinde ise cizgo bile cikmadi..geçersiz..ade olunca da yapmaya gerek duymadim...test yaptınız mı? benım de regl bu ay farklıydı ben de suphe ettım, 2 gundur esıme test al diyorum unutuyor. bebek beklemıyorum,korunuyoruz da ama bu ay ki çok farklıydı ve goz kararması ve mıde bulantısı da yasayınca suphelendım gerçekten.
çok ilginç üstüne görmek cok yakınlarımda sahıt oldum, olabılıyor yanı.
Hamile misiniz.anlayamadım...adet oldugum gun dayanamadim 2 test aldim. Biri yamuk yumuk cizgiler cikti bozuk dedim 2.sinde ise cizgo bile cikmadi..geçersiz..ade olunca da yapmaya gerek duymadim...
Amin canim.Allah herkesin gönlüne göre versin...ysparsan sonucu yazar misin merak ettim;yok regl oldum ama bu ay faklı oldugundan ve mıde bulantısı goz kararması yasadıgımdan suphlendım, eşime test al dedım 2 gundur unutuyor. bılmıyorum olabılır hıssı var ıcımde neden se, bu arada bebek dusunmuyoruz sadece bu ay ki reglm.de boyle hıssettım, siz cok ıstıyorsunuz umarım olur saglıkla.