Adet oldum ama bi bakabilirmisiniz acil

sema4747

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
104
15
43
Kızlar merhaba gecen buraya yazmıstım. 8 gün adetim geçikti bu süreçte de geri cekilmeyle ilislkim oldu ella ertesi gün hapı aldım hapı aldtıktan 3 gün sonrada adet oldum 8 gün gecikmeyle ama normalinden az bi kanamam var rengi kırmızı renkte sizce hala bi gebelik söz konusumudur bugun 2. gunum ve nerdeyse bitmek üzere adetim normalde sürerdi 5 6 gün yardımcı olurmusunuz hamile değilimdir dimi..

Arkadaslar fikirleriniz yokmu :KK43:(
Hayir canim hamile degilsindir mumkun degildir bende esimle ilk evlendigimiz zaman ayni gun iki kere iliskiye girdim bosalma oldu yeni evli oldugumuzdan bebek istemedigimizden ella aldim o ilacin yan etkisi olarak adet duzensizlestiriyor gonlunu rahat tut :)

Arkadaslar fikirleriniz yokmu :KK43:(
Adetten gecikmesinden once birliktelik veya bosalma olmusmuydu bundan emin misin korunmustunuz dimi ve sadece bir iliski yasayip ertesi gun hapi aldiysan hamile degilsindir canim ondan önceki birlikteliklerinde tam korundugundan eminsen tabi

Canim adetten 3 gun once geri cekilme ile oldu bosalma olmadi zevk suyu gitti ama 1 saat sonra ella aldim aksamida prezervatifle oldu bu olaydan 2 gun sonrada adet oldum prezervafiften akma sizma kafami karistirmiyor degil.. suan adetim bitti 2 gun surdu ve azdi her zamankinden azdi.. canim varmidir ihtimal ya istemiyorum henuz..

adetten 3 gün önce olan ilişkide geri bile çekilmese hamile kalma ihtimalin çok çok düşük.yumurtan çoktan çatlamış gitmiştir ki zaten ella içmişsin daha da takacak birşey yok.ella içtiğin içinde adet düzenin bozulmuş.

Canim adetten 3 gun once geri cekilme ile oldu bosalma olmadi zevk suyu gitti ama 1 saat sonra ella aldim aksamida prezervatifle oldu bu olaydan 2 gun sonrada adet oldum prezervafiften akma sizma kafami karistirmiyor degil.. suan adetim bitti 2 gun surdu ve azdi her zamankinden azdi.. canim varmidir ihtimal ya istemiyorum henuz..
Hicc birr ihtimall ufacikk bilee yokk canimm o hap adet duzensizlestirip azaltio agrili yapiyort bazi bunyelerde bendedr oyle olduu ki sen adet olmussun mumkun degil ayrica arkadasin dedigi gibi adetten bir iki gun once yapilan iliskilerde bosalma olsa bile hamilelik soz konusu degil yumurtalik yok cunku o donemde

Canım bu sitede ilk defa bana bu kadar yardimci olan biri goruyorum cok tesekkur ederim sana rabbim yolunu acik etsin insallah. O kadar elhamliyim ki pskolojimi bozdu bu konu acaba diyorum ella icince adetim onemi cekildi yada ellanin kanamasimiydi ama ara ara degil normal adetti ama azdi digerlerinden prezervatiften akma olduysa bidahaki ay gebe kalirsam diye korkuyorum hala icim bi rahatlasa.. :KK43:

Canım bu sitede ilk defa bana bu kadar yardimci olan biri goruyorum cok tesekkur ederim sana rabbim yolunu acik etsin insallah. O kadar elhamliyim ki pskolojimi bozdu bu konu acaba diyorum ella icince adetim onemi cekildi yada ellanin kanamasimiydi ama ara ara degil normal adetti ama azdi digerlerinden prezervatiften akma olduysa bidahaki ay gebe kalirsam diye korkuyorum hala icim bi rahatlasa.. :KK43:
Sagolasinn canimm onemli degill ne demek yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana :) ilk once canim zaten evhamlu oldugun icin tum psikolojini bozup kendini sartlandirmisin mesela biz hamile olmaya calisiyoruz bu ay tuttumu acaba olacak mi diye hergun dusune dusunee adetimiz gec geliyor bu sefer hamile oldugumuzu sanip umutlaniyoruz veya sanki hamileymisiz gibi belirtilerimiz oluyor benim bu ay ilk denemem ama bu dediklerimi butun arkadsslar yasiyor amlatiyorlar. Yani velhasil yok prztf yirtilmistir iceri sizmistir bunlar milyonda bir olan seylerr ki sen adet olmussun elladan dolayi

adetten 3 gün önce olan ilişkide geri bile çekilmese hamile kalma ihtimalin çok çok düşük.yumurtan çoktan çatlamış gitmiştir ki zaten ella içmişsin daha da takacak birşey yok.ella içtiğin içinde adet düzenin bozulmuş.
Peki adetin son günü ise ?

X