- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
Dün gece de yaptım bu sabahta test silik çıktı bugün daha belirgin üstelik çıldırmamın sebebi hem oğlum küçük hemde adetken hamilelik olması durumu beni korkutuyo.. İlk oğluma hamile kaldığımdada kanamam oldu ama az az 10 gün sürmüştü.. Bu farklı o yüzdentest hatalı olabilir veya kimyasal gebelik. adet olmuşsun neden çıldırıyorsun ki
Bi kaç güne yaptırayım yorum için teşekkürler..o zaman gebelik olabilir kan testi yapmalısın
Ben iki aydır yaşıyorum adet oluyorum ama beta yükseliyordu.Kimyasal sağlıksız gebelikmiş düşük yaptım.Kontrole gitmenizde fayda var.16 aylık oğlum var ve 6. ayından itibaren düzenli adet oluyorum fakat bu ay şüphelendim. Adet gördüğüm halde ki normal yani kanamam ama test yaptım silik çizgi çıktı. Başına böyle bişey gelen arkadaşlar varsa cevap verirlerse sevinirim. Böyle bir şey mümkünmü çıldırıcam ya
Anladım çok teşekkürler bakalım benim nasıl olucak yorum için teşekkürler. İlk gebelik mi peki 2. MiBende çok şaşırmıştım beta değerim 200 e kadar yükseldi mümkünmüş yani
Kanamanızın rengi nasıldı peki ? Kırmızı mı kahverengi mi yoğun mu su gibi mi16 aylık oğlum var ve 6. ayından itibaren düzenli adet oluyorum fakat bu ay şüphelendim. Adet gördüğüm halde ki normal yani kanamam ama test yaptım silik çizgi çıktı. Başına böyle bişey gelen arkadaşlar varsa cevap verirlerse sevinirim. Böyle bir şey mümkünmü çıldırıcam ya
3 oldu temmuzdan beri kimyasal geçiyorum benAnladım çok teşekkürler bakalım benim nasıl olucak yorum için teşekkürler. İlk gebelik mi peki 2. Mi
inşallah bir sonraki gebeliğiniz hemen ve sağlıkla ilerler3 oldu temmuzdan beri kimyasal geçiyorum benbu ay adet yine adet oldum ihtimal vermiyordum bile pıhtılı ağrılı sancılı olmuştu adetim.Temiz akintimdan hemen sonra açık kırmızı lekelenmelerim oldu sonra kahverengiye döndü doktorum düşük yaptığımı söyledi maalesef.
Baya kırmızı ve sıvı şekilde olduKanamanızın rengi nasıldı peki ? Kırmızı mı kahverengi mi yoğun mu su gibi mi
Bence adet kanamasıBaya kırmızı ve sıvı şekilde oldu
Ay evet zaten adet kanaması ama testim silik çıktı şaşırıyorum anlam veremedim bendeBence adet kanaması
Gen araştırması önermiyor mu doktorlar3 oldu temmuzdan beri kimyasal geçiyorum benbu ay adet yine adet oldum ihtimal vermiyordum bile pıhtılı ağrılı sancılı olmuştu adetim.Temiz akintimdan hemen sonra açık kırmızı lekelenmelerim oldu sonra kahverengiye döndü doktorum düşük yaptığımı söyledi maalesef.
İşte o da sıkıntıAy evet zaten adet kanaması ama testim silik çıktı şaşırıyorum anlam veremedim bende
Genetik testi verdim sonuç bekliyorum ..Gen araştırması önermiyor mu doktorlar
Bu kadar üst üste kimyasal normal geliyor mu size
Aminn insallahinşallah bir sonraki gebeliğiniz hemen ve sağlıkla ilerler
Bende dün adet oldum akşamına test yaptım ama tek çizgi. kanama çok az sol kasık ağrısı da acayip var. Neden olabilir acaba? Yardımcı olun16 aylık oğlum var ve 6. ayından itibaren düzenli adet oluyorum fakat bu ay şüphelendim. Adet gördüğüm halde ki normal yani kanamam ama test yaptım silik çizgi çıktı. Başına böyle bişey gelen arkadaşlar varsa cevap verirlerse sevinirim. Böyle bir şey mümkünmü çıldırıcam ya
Evet yaa tekrar test yapıp kan vermeye gidicem sağolunİşte o da sıkıntı
İçinize sinmiyorsa kan verin sağlık ocağında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?