Adet oldum yine de hamilelik ihtimali var mı

dkabk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2022
69
2
1
Herkese iyi akşamlar lütfen kusura bakmayın benim için çok zor ve yardımınıza ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla korunmasız ilişki sonrası 1 gün gecikmeyle regl oldum psikolojik mi bilmiyorum ama karnımda tuhaf bir his var ve adet olup hamile olduğunu öğrenenler olmuş o yüzden biraz korkuyorum böyle bir şey mümkün mü regl olmadan önce 2 kere test yaptım negatifdi sadece en son yaptığım test 2 saat sonra silik ikinci çizgi çıkmıştı kuruma çizgisi dendi sonraki gün regl oldum regl kanım pıhtılı koyu kırmızı bazen kahverengi gibide oluyor 2 ped doldurdu şimdi daha az geliyor 5. Gün sizce hamilelik ihtimali var mı lütfen kınamayın o kadar zor ki hem pişmanlık hem korku lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi bu şekilde hala hamilelik ihtimali var mı

Yok. İçin rahat edecekse bir defa daha test yap. Kesin çıkar varsa.

Üstüne görme diye bir şey var ama senin anlattığın adet kanaması

kizlar merhaba benimde bir sorum olacak iliski uzerinden 2 hafta gectikten sonra 6 gun boyunca adet oldum ama adetim bittikten 3 gun sonra kanli bi akintim geldi ve suan devam eden kahverengiye donuk cok az bir sekilde sulu akintim var bunun yani sira inanilmaz bir karin sancim ve bel agrim var nedeni ne olabilir sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…