Adet olmadan tüp bebek tedavisine başlanır mı?

AfatmaC

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
92
67
18
33
Merhaba hanımlar bi önceki adetin 20. Günü gonapeptyl başladı doktor adetin 2. Günü gel tedaviye başlayalım dedi fakat 4 gün gecikti adetim dün kontrole çağırdı salı gününe kadar bekleyelim öyle tedaviye başlarız dedi adet olmadan tedaviye başlanır mı hiç böyle olan oldu mu?

Ben adetten bi gün önce başladım mesela iğnelere başladığım gün regl değildim ertesi sabah oldum

Merhaba hanımlar bi önceki adetin 20. Günü gonapeptyl başladı doktor adetin 2. Günü gel tedaviye başlayalım dedi fakat 4 gün gecikti adetim dün kontrole çağırdı salı gününe kadar bekleyelim öyle tedaviye başlarız dedi adet olmadan tedaviye başlanır mı hiç böyle olan oldu mu?
Merhava tedaviye başladınız mı aynısı benim de başıma geliyor veya adet oldunuz mu

Merhava tedaviye başladınız mı aynısı benim de başıma geliyor veya adet oldunuz mu
merhabalar benimde doktorum adetli değilken başlatıyor gonol-f ignnelerini suan foliküller eşit düzeyde dedi ve normalde adetliyken baslatırız ama şuan için adetsizken de başlatabiliyoruz eşitlik var büyüklü kücüklü folikülün olsaydı adeet gördüdürdük dedi sizde nnasıl oldu süreç acaba bennde kararsıız kaldım adetsiz olmasına

Back
X