• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadım,korkuyorum :(

gercekleracidir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
10
0
36
Kastamonu
Arkadaşlar yardımcı olun pek anlamıyorum pek ben ocak 31de adet oldum 6 gün sürdü şubatın 5de bitti ve o tarihten beri adet olmadım korkuyorum nişanlımla sadece 1 defa ilişkiye girdik seneler öncesi sonra yüzeysel bişiler yaşadık çok düşük bi ihtimal çocuk anneme söyleyemiyorum şuan kadın doğum uzmanına getirir ve kız olmadığımı anlar diye napçağımı bilmiyorum bekliyorum sadece vajinamda bi ağrı giriyo ara sıra girişinde acı hissediyorum netten kendimce hesaplıyorum ordakilere bakarak en az ayın 3de olmam gerekirdi die düşünüyoum oldu ayın 10 11ne gircez napçağımı bilmiyorum.Yaşadığım yer küçük yer doktorlar bile tanıdık hormon testi yaptırsam anlaşılırmı bide sizde yapın hesaplamanızı normalde ayın kaçında olmam gerekirdi ?

Hesaplamanız için ayrı yazıyorum yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen :(

31 ocak = adetim başlangıç tarihi

6 şubat =bitti 6 gün sürüyor normalde.

Yaşım =18

yaşın 18
seneler önce ilişki yaşamışsın
daha o yaşlarda bunu yaşamayı biliyorsan hamilelik testinin varlığındanda haberdarsındır heralde

yaşın 18
seneler önce ilişki yaşamışsın
daha o yaşlarda bunu yaşamayı biliyorsan hamilelik testinin varlığındanda haberdarsındır heralde

lütfen iyi okuyun bunun çocukla bi alakası yok arkadaşım ön yargılı davranmayın ya öyle bişi olsaydı gidip alırdım herhalde testi sadece adetimi ne zmn olcağımı tam kestiremedim ve başka hormonsalda olabilir

ne yani bu kadar korkman hamile olma ihtimalinden değil sadece ne zaman adet olacağını kestiremedin ondanmı öyle yazmışsın çünkü

seneler önce derken ayni kişi ile mi birlikte oldun canim arkadaslrin deiği gibistresten kaynaklaniyo sen olmadi neden olmadi diye dsunceler içindesin test al yap fazla pahali bişey değil

ilişkiye girmeyi biliyorsunuzda neden korunmuyorsunuz ki anlamıyorum

ya korunmalık bişi yaşamadık yüzeysel dediğim içine girmedi üstümde sürtündü sadece ayy ya sıkıldım gerçekten nie herkez sorumun cevabını değilde test yaptır dio seneler öncesi yaşadık diyorum anlama gıtlığı flnmi var acaba adet günümü hesaplayamadım yardım istedim bunun cevabı bu değildi

periyodik olarak 21 günde olunur amaa şöyle bir durum var eeğer hormonal durumlar varsa 30 35 güne kadarda çıkabilir
ama senin durumun farklı ilişki yaşamışsın hamile olabilme olasılığın çok yüksek hormonal oldugunu sanmıyorum

lütfen iyi okuyun bunun çocukla bi alakası yok arkadaşım ön yargılı davranmayın ya öyle bişi olsaydı gidip alırdım herhalde testi sadece adetimi ne zmn olcağımı tam kestiremedim ve başka hormonsalda olabilir

hem 18 yaşıındasın bide seneler önce ilişkiyemi girdin? Ya yazık değilmi sana arkadaşım yargılamak bana düşmez ama böylelerini görünce üzülüyorum benimde kız kardeşim var rabbim kardeşlerimizi ve evladı olanları böyle cahilliklerden korusun

seneler önce derken ayni kişi ile mi birlikte oldun canim arkadaslrin deiği gibistresten kaynaklaniyo sen olmadi neden olmadi diye dsunceler içindesin test al yap fazla pahali bişey değil

evet aynı kişi şuanda nişanlıyız ve gebelik söz konusu değil lütfen diyorum bak lütfen sorumun cevabını verin hesaplamayı yanlışta yapmış olabilirim parasında testinde çocuğunda değilim işin ben ya offff

ya korunmalık bişi yaşamadık yüzeysel dediğim içine girmedi üstümde sürtündü sadece ayy ya sıkıldım gerçekten nie herkez sorumun cevabını değilde test yaptır dio seneler öncesi yaşadık diyorum anlama gıtlığı flnmi var acaba adet günümü hesaplayamadım yardım istedim bunun cevabı bu değildi[/QUOTE

anlama kıtlığı ?????
üslubunuzdan belliki vakit harcamaya deymezsiniz iyi akşamlar size.

insanlar korunurken bile hamile kalabiliyor seeneler önce yaşadık diyorsun
ama ondan sonra yüzeysel olarak birşey yaşadıktan snra genital bolgene birşeyler gelmediyse korkmana gerek yok

Back
X