- Konu Sahibi gercekleracidir
-
o zaman kısa zamanda doktora git
ya kist vardır yada hormonlarında değişiklik tiroitlernde problem olabilir
işte korktuğum konuda bu doğurganlığımı etkiliycek bişi olmasından korkuyorum doktora gitmeye çekiyorum vajinal muayene yaparlarmı acaba :S bu benim için kötü olur
Sen ben bekarım vajinal muayene istemiyorum dediğin sürece kimse sana zorla vajinal muayene yapalım demez rahat olabilirsin. Göbekten ultrasonla bakılıp kan testi yapılır muhtemelen.Ayrıca senede bir iki kez adet gecikmesi normal saylır
canım ya yıllar önce yaşadık cinsel beraberliği şimdi sadece yüzeysel nerdeyse imkansız çocuk fln
işte korktuğum konuda bu doğurganlığımı etkiliycek bişi olmasından korkuyorum doktora gitmeye çekiyorum vajinal muayene yaparlarmı acaba :S bu benim için kötü olur
arkadaşım burdaki insanlar sana yardımcı olmak yerine kendı ahlak anlayışlarına göre yargılıyolar seni hakları olmadan..canını sıkma stres kaynaklıdır eminim.
evet öyle oldu biraz çok saol böyle düşünen birinin olması beni rahatlattı doğrusu
periyodik olarak 21 günde olunur amaa şöyle bir durum var eeğer hormonal durumlar varsa 30 35 güne kadarda çıkabilir
ama senin durumun farklı ilişki yaşamışsın hamile olabilme olasılığın çok yüksek hormonal oldugunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?