• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadim, negatif test!

umutx

Umutsuzluk Ölüler İçindir
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
201
4
96
Hollanda
Kizlar adetim 2 hafta gecikti. Gecen ayda 1 hafta gec oldu.. Normalde zamaninda olurdu.. 3 defa test yaptim, malesef negatif. Pazartesi dr. gidecegim, kan testide yapacagiz.. Boyle olupta hamile olan var mi ? Uzuluyorum neden boyle gecikti ki? Yumurtaliklarda mi sorun var ki ?bilmiyorumkismile

Kizlar adetim 2 hafta gecikti. Gecen ayda 1 hafta gec oldu.. Normalde zamaninda olurdu.. 3 defa test yaptim, malesef negatif. Pazartesi dr. gidecegim, kan testide yapacagiz.. Boyle olupta hamile olan var mi ? Uzuluyorum neden boyle gecikti ki? Yumurtaliklarda mi sorun var ki ?bilmiyorumkismile

canım benim baya geçmiş işallah kan testinde hamile çıkarsın ama stres olabilir bide bir kere düzeni bozuldumu birsürde ancak düzene giryor işallah hamilesindir değilsinde üzülme beni biliyorsun daha önce bir arkadaş demişti her ay adet olduğunda gene olmadı deme bebeğime 1 adım daha yaklaştım diecek mişsin bence güzel bişey

bugun yaptır pazartesı gununu neden beklıosunkı
2 hafta gecıkmesı bır tuhaf
cok gecmıs yanı
ınş hamılesındır
ayrıca gec dollenmeyse ıdrarada cıkmaz

Sagolun kizlar guzel dilekleriniz icin. Bilemiyorum ki, bir belirtim yok ama olmaz zorunda degil. Gec dollenme olmus olabilir. Belkide yumurtlayamadim bu ay. Bir kac hafta once dr dan randevu almistim zaten. Asilamaya baslasin diye... ve konusmak icin. Ev doktorum yine tatilde..Nobetci doktora gitmekte istemiyorum.Hastnaye gitmem icin onun bir izin kagidi olmasi gerekiyor.Zaten benim ihtiyacimin oldugu zaman, adam tatilde. Bende dusundum pazartesi zaten gidiyorum hastaneye hepsini aradan cikarim. Belkide kan tastine gerek kalmaz, echo yapilirsa. Bakalim ne cikacak kafamçokkarıştı

Peki baska fikri olan var mi??:uhm:

aynı şey bende çok oldu yani 4 yıllık evliyim her sene 2-3 kez oluyo sebep yumurtalıklarmış her seferinde acaba hamilemiyim dedim ama deilmiş.

aynı şey bende çok oldu yani 4 yıllık evliyim her sene 2-3 kez oluyo sebep yumurtalıklarmış her seferinde acaba hamilemiyim dedim ama deilmiş.

Senede bir kez olmasi normal ve o zaman bu kadar dert etmiyorum. Ama sencede 2-3 kez fazla degil mi?delikafadulden Peki sonuc ne simdi? Hamilemisin? Hamile kalmak istiyor muyudun ? Doktor herhangibir tedavi onerdi mi? Yoksa normal deyip eve mi yolladi? Ilaclami adet oldun? kafamçokkarıştıBu sorulari cevaplarsan sevinirim.. Sevgiler..

Merhaba kizlar,
Doktora gittim... Echo yapti yumurtam ortalama 1 hafta once catlamis.. (iki haftalik gecikmeyle)Henuz bir kese goremedi. Zaten kese gormeside cok zor.. Son iki ayda neden boyle duzensiz olduguna anlam veremedi, ama olabiliyor dedi. Kan testinde gebelik varmi diye bakacaklar, progesteron degerlerimi yeniden kontrol edecek. Yarin saat 1 de arayacaklar sonuclar icin. Eger gebe degilsem yumurta takibi yapacak. Yumurta gelisiminde sorun varsa ilaclarla destek verecek. Buyuk ihtimal clomid! Ama doktora gore gelecek aylar tekrar duzene oturacak ve ilac destegine gerek kalmayacak. Hollanda da dr. ilac yazmak istemezler.. Asilama yapmasini istedim gelecek aylarda... Iki seneyi doldurmagimiz icin ekimde baslayabiliriz dedi..

Yarin pozitif bir sonuc beklemiyorum. Ama diger yandan yumurta takibi yapmak istemesi iyi bir sey.. Bakalim neler olacak..

Sevgi ve Selamlar..

hyırlısıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Back
X