adet olmadım !!!

SAHNURRR

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
2
1
1
36
Arkadaşlar merhaba. En son adet tarihim 11 mart ama şu an 20 nisan ben adet olmadım 2 kere test aldım çıkmadı 14 nisanda ve 18 nisanda kan verdim yine negatif. Ben 3 yıl önce bir dış gebelik ameliyatı geçirdim ve 6 aydır eşimle çocuk yapmaya karar verdik korunmuyoruz. Ayın 6 da ve 8 de korunmadan birlikte olmuştuk. Geç dölenme olmuş olabilirmi? Böyle bir durum yaşan varmı içinizde yardımcı olabilir misiniz? Sanki hamileymişim gibi hissediyorum. Hasta oldum sanıp gidiyorum beyaz bir akıntı geliyor. Bu konu gibi yaşayan varmı içinizde cvp bekliyorum

Herşey mümkün. 8 nisan ise son ilişki tarihi ve o civarda şansınıza ovulasyon olup döllendiyse en geç 22 nisan da pozitifi görmelisiniz. Yoksa gebelik ile ilgili değildir gecikmeniz. Doktora danışmakta fayda var

Herşey mümkün. 8 nisan ise son ilişki tarihi ve o civarda şansınıza ovulasyon olup döllendiyse en geç 22 nisan da pozitifi görmelisiniz. Yoksa gebelik ile ilgili değildir gecikmeniz. Doktora danışmakta fayda var
Pazartesiye kadar olmazsam tekrar gideceğim doktora olma şansı olabilir diyorsunuz yani teşekkür ederim

Bende aynı şeyleri yaşamıştım.Sürekli idrar testinde negatif çıkıyordu. Adetim yaklaşık 20 gün geçtiğinde doktora gittim kese kalınlaşması var adetin yakın yada hamile olabilirsin dedi. Kan testi yapıldı ve değer 32 çıktı. Dış gebelik olabilir. Kanaman olursa acil gel dedi. Yaklaşık 5 gün sonra başka hastaneye gittim ve değer 300 lerdeydi. Geç döllenme yaşanmış. Adet gününde hamile kalmışsın dediler. 3 haftalık hamileymişim. Şimdi kızım 2.5 yaşında şükürler olsun. İnşallah seninki de öyle olur canım. Herşey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…