Adet olmama 2 gün var. Hamile miyim?

geceyildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2025
5
1
1
33
Merhaba herkese. Bat 22 ağustosta. Bu ay diğer aylardan farklı olarak belirgin kasık sancılarım oldu. Öncesinde bir tane kimyasal gebeliğim var onda da aynı belirtiler olmuştu. Öğlen prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama içimden bir ses aksini söylüyor bilmiyorum belki de istediğim için. Eve gelip birkaç saat sonra testi tekrarladım. 5 dakika içerisinde silik çıktı. Sonra acaba yanlış pozitif mi diye tekrar test yaptım. O da silik ama daha da silik çıktı. İkisini de ekliyorum. İlk idrarla yapmadığım içindir belki ama adete iki gün kala bu kadar silik çıkar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_8062.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_8063.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 28
Geç döllenme falan olduysa silik çıkabilir. Akşam saatlerinde idrarınız seyrekleşmiş olabilir ama kimyasal da olabilir daha da silikleşiyormu koyulaşma var mı diye sabah idrarıyla tekrarlayın inşallah vardır. Gecikmenizde de kan verin direkt

Canım benimde böyle prodoctor markası aynı ama 2 gün önce kan verdim negatif çıktı istersen adet olmayı bekle olmazsan tekrar kan ver bende bekliyorum bat 22 ağustos benimde

Tamamdır çok teşekkürler cevabınız için, regl olana kadar sabahları takip edeyim o halde sonra gecikirse kan veririm inşallah hayırlısı olur

Canım benimde böyle prodoctor markası aynı ama 2 gün önce kan verdim negatif çıktı istersen adet olmayı bekle olmazsan tekrar kan ver bende bekliyorum bat 22 ağustos benimde
Yaa umarım sizin içinde en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebiş bu markayı ilk defa kullanıyorum sürekli eczaneden almaktan yorulduğum için internetten toplu sipariş ettim. Başka testlerle de teyit etmek gerekir sanırım. Adet gününe kadar koyulaşmasını ümit edeyim. Aynı günmüş bat, inşallah siz de güzel haberler alırsınız

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…