- 20 Ağustos 2025
- 7
- 1
- 1
- 33
- Konu Sahibi geceyildiz
-
Geç döllenme falan olduysa silik çıkabilir. Akşam saatlerinde idrarınız seyrekleşmiş olabilir ama kimyasal da olabilir daha da silikleşiyormu koyulaşma var mı diye sabah idrarıyla tekrarlayın inşallah vardır. Gecikmenizde de kan verin direktMerhaba herkese. Bat 22 ağustosta. Bu ay diğer aylardan farklı olarak belirgin kasık sancılarım oldu. Öncesinde bir tane kimyasal gebeliğim var onda da aynı belirtiler olmuştu. Öğlen prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama içimden bir ses aksini söylüyor bilmiyorum belki de istediğim için. Eve gelip birkaç saat sonra testi tekrarladım. 5 dakika içerisinde silik çıktı. Sonra acaba yanlış pozitif mi diye tekrar test yaptım. O da silik ama daha da silik çıktı. İkisini de ekliyorum. İlk idrarla yapmadığım içindir belki ama adete iki gün kala bu kadar silik çıkar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Canım benimde böyle prodoctor markası aynı ama 2 gün önce kan verdim negatif çıktı istersen adet olmayı bekle olmazsan tekrar kan ver bende bekliyorum bat 22 ağustos benimdeMerhaba herkese. Bat 22 ağustosta. Bu ay diğer aylardan farklı olarak belirgin kasık sancılarım oldu. Öncesinde bir tane kimyasal gebeliğim var onda da aynı belirtiler olmuştu. Öğlen prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama içimden bir ses aksini söylüyor bilmiyorum belki de istediğim için. Eve gelip birkaç saat sonra testi tekrarladım. 5 dakika içerisinde silik çıktı. Sonra acaba yanlış pozitif mi diye tekrar test yaptım. O da silik ama daha da silik çıktı. İkisini de ekliyorum. İlk idrarla yapmadığım içindir belki ama adete iki gün kala bu kadar silik çıkar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkür ederim yanıtınız için o zaman reglin bir gün de olsa gecikmesini bekleyeyim üzülmemek için, sonra kan vereyimBence var kan verin çok yeni oldugu için silik çıkıyordur
Tamamdır çok teşekkürler cevabınız için, regl olana kadar sabahları takip edeyim o halde sonra gecikirse kan veririmGeç döllenme falan olduysa silik çıkabilir. Akşam saatlerinde idrarınız seyrekleşmiş olabilir ama kimyasal da olabilir daha da silikleşiyormu koyulaşma var mı diye sabah idrarıyla tekrarlayın inşallah vardır. Gecikmenizde de kan verin direkt
İnşallah sonucu yazın mutlakaTamamdır çok teşekkürler cevabınız için, regl olana kadar sabahları takip edeyim o halde sonra gecikirse kan veririminşallah hayırlısı olur
Yaa umarım sizin içinde en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişCanım benimde böyle prodoctor markası aynı ama 2 gün önce kan verdim negatif çıktı istersen adet olmayı bekle olmazsan tekrar kan ver bende bekliyorum bat 22 ağustos benimde
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumYaa umarım sizin içinde en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişbu markayı ilk defa kullanıyorum sürekli eczaneden almaktan yorulduğum için internetten toplu sipariş ettim. Başka testlerle de teyit etmek gerekir sanırım. Adet gününe kadar koyulaşmasını ümit edeyim. Aynı günmüş bat, inşallah siz de güzel haberler alırsınız
Haber vereceğimİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Sonuç ne canım merak ettimHaber vereceğim
Merhaba herhangi belirtiniz var mıydıBenimde böyleydi adetime 3 gün vardı kan testi verdim 31 çıkmıştı değerim . Şimdi kan verirseniz çıkar bence sizde de
Kasıkta pıt pıt atma olmuştu sadece daha adetime 3 gün vardı belirti olmadı başkaMerhaba herhangi belirtiniz var mıydı
Sonuç ne canımMerhaba herkese. Bat 22 ağustosta. Bu ay diğer aylardan farklı olarak belirgin kasık sancılarım oldu. Öncesinde bir tane kimyasal gebeliğim var onda da aynı belirtiler olmuştu. Öğlen prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama içimden bir ses aksini söylüyor bilmiyorum belki de istediğim için. Eve gelip birkaç saat sonra testi tekrarladım. 5 dakika içerisinde silik çıktı. Sonra acaba yanlış pozitif mi diye tekrar test yaptım. O da silik ama daha da silik çıktı. İkisini de ekliyorum. İlk idrarla yapmadığım içindir belki ama adete iki gün kala bu kadar silik çıkar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba Banada bakar mısınız gebelik var mı sizce adete 3 gün varMerhaba herkese. Bat 22 ağustosta. Bu ay diğer aylardan farklı olarak belirgin kasık sancılarım oldu. Öncesinde bir tane kimyasal gebeliğim var onda da aynı belirtiler olmuştu. Öğlen prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama içimden bir ses aksini söylüyor bilmiyorum belki de istediğim için. Eve gelip birkaç saat sonra testi tekrarladım. 5 dakika içerisinde silik çıktı. Sonra acaba yanlış pozitif mi diye tekrar test yaptım. O da silik ama daha da silik çıktı. İkisini de ekliyorum. İlk idrarla yapmadığım içindir belki ama adete iki gün kala bu kadar silik çıkar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Yaaa çok özür dilerim bi süre buraya giremedim şifremi unuttum sonra hallederim dedim kaldıSonuç ne canım
Maalesef sonraki testler de aynı çıkmasına rağmen adet oldum, şimdi baştan başladım aynı durumdayımSonuç ne canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?