- 18 Ocak 2024
- 36
- 5
- 6
- 26
- Konu Sahibi nurrabia4137
-
Canım testin ilk 5 dakikada çıktıysa gidip kan berebilirsin testin pozitif hayırlı olsun. Kanı iki güne bir vereceksin artış içinEki Görüntüle 3408400 dun kahverengi ve pembe lekelenmem oldu ne zaman kan testi vermem gerekir?
Var gibi orda bişey ama parlamış biraz bir daha mı ceksenizBenimde 3-4 gün var bakabilir misiniz
Gölge geldi üzerine. Yarın tekrar yaparım olmazsaVar gibi orda bişey ama parlamış biraz bir daha mı cekseniz
İnşallah vardır canım yarın yapınca etiketle biziGölge geldi üzerine. Yarın tekrar yaparım olmazsa
Tamamİnşallah vardır canım yarın yapınca etiketle bizi
4 yaşında bı oglum var onda da adet kanaması gibi yerleşme kanamam olmuştu şükür bundan leke geldi test yapayım dedim çıktı 5 dk olmadanCanım testin ilk 5 dakikada çıktıysa gidip kan berebilirsin testin pozitif hayırlı olsun. Kanı iki güne bir vereceksin artış için
Allah razı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 2. bebeğim olucak Allah izin verirseNet pozitif bence kan verin :) hayırlı olsun
Yaptınmı canımGölge geldi üzerine. Yarın tekrar yaparım olmazsa
Yok canım yapmadım testim yok. Kargoda henüz gelmediYaptınmı canım
Ay benimde dağıtımda gelmedi hala hangi marka aldın canımYok canım yapmadım testim yok. Kargoda henüz gelmedi
Prodoctor aldım kuzumAy benimde dağıtımda gelmedi hala hangi marka aldın canım
Yapınca haber edermisin bende paylaşırımProdoctor aldım kuzum
Ederim tabiYapınca haber edermisin bende paylaşırım
Yaptım canım bomboş bir sayfa çıktı. Ben regl beklemeye devamYapınca haber edermisin bende paylaşırım
Yaa öylemi hayırlısı olsun canım benimde testim geldide 1-2 saat bekliyip yapıcam hayırlısı artıkYaptım canım bomboş bir sayfa çıktı. Ben regl beklemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?