Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba lar ben 7 ay önce doğum yaptım adetim çok düzensiz her gecikmede acaba hamileliğin die supheleniyorum gecikmeler normal mi yokda adet olmak için ne yapmalıyım
Merhaba lar ben 7 ay önce doğum yaptım adetim çok düzensiz her gecikmede acaba hamileliğin die supheleniyorum gecikmeler normal mi yokda adet olmak için ne yapmalıyım
Bende 14 ay önce doğum yaptım. Kırkımdan sonra ilk defa 13. ayda yani geçen ay oldum. Bu ay 1 hafta gecikti adetim. Bende sürekli şüphe içindeyim. Bir düzene girsede rahatlasak.
Senin düzenin nasıl ? Her ay oluyormusun ? Yoksa değişiyormu ??
Bende 14 ay önce doğum yaptım. Kırkımdan sonra ilk defa 13. ayda yani geçen ay oldum. Bu ay 1 hafta gecikti adetim. Bende sürekli şüphe içindeyim. Bir düzene girsede rahatlasak.
Senin düzenin nasıl ? Her ay oluyormusun ? Yoksa değişiyormu ??
Peki adetlerin nasıl ? Az mı, çok mu. Benim geçen ay 5 gün sürdü. Ama her gün 1 adet günlük ped bile dolmadı desem yeridir. Az az kahverengi leke leke geldi.
Peki adetlerin nasıl ? Az mı, çok mu. Benim geçen ay 5 gün sürdü. Ama her gün 1 adet günlük ped bile dolmadı desem yeridir. Az az kahverengi leke leke geldi.
Gorumcem oglunu dogurduktan sonra cocuk 1 bucuk yasina gelene kadar hic adet gormedi. Doktora gitti adet gormeye basladi ikinciye hamile kaldi. Bence her ay gecikme yasiyorsaniz, adet gormekte zorlaniyorsaniz bir doktora gorunun.