Adet olması için

Nazeninne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
82
26
88
Hanımlar adetin gelmesi için ne önerirsiniz? Regl dönemini kolaylaştırıcı arttırıcı olarak bildiğiniz bir şeyler var mı?

internetten bitki çaylarını araştırın. Papatya çayı diyorlardı sanırım. Emin değilim.

Adetiniz mi gelmiyor ? Tavsiye almadan önce bir doktora gidin nedenini öğrenin derim. Belki bir kistiniz vardır belki başka bir sorununuz. Ve üyelerin verdiği tavsiyeler sizde daha kötü etkilere sebep olabilir. Siz bir doktora gidin, o size neyin iyi geleceğini söyler zaten..

2-3 soganin kabugunu 1 bardak suda kaynatip icmistim ve sabah ac karnina tabi. İki gun sonra olmustum.

Papatya - biberiye çayı karışımı ve bal - corekotu karışımları ise yariyor.

ben herseferinde tarlusal diye bir ilaç kullanıyorum. 3 4 gün sonra geliyor. bide maydonoz yiyorum hayvan gibi

Kekik kaynatip icerseniz de iyi gelir. Benim geciktiginde ictigim zaman 1 2 saat içinde geliyor.

Hanımlar adetin gelmesi için ne önerirsiniz? Regl dönemini kolaylaştırıcı arttırıcı olarak bildiğiniz bir şeyler var mı?
Seks ve spor. Olmazsa yuruyus. Adaminizin koltuk alti kokusu. ---> Hormon tetikleyici bir numarali cozum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…