Adet gecikmesinin mi 10.gunu?
Halen adet olmadın mı canım var mı gebelik sendebenimde 10. Güne kadar 0 çıktı cuma 18 . Gün olcak ozaman bakalım ne diycekler bi doktora muayane ol bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet gecikmesinin mi 10.gunu?
Halen adet olmadın mı canım var mı gebelik sendebenimde 10. Güne kadar 0 çıktı cuma 18 . Gün olcak ozaman bakalım ne diycekler bi doktora muayane ol bence
Hayır hala adet olmadım cuma günü tekrar kan verip muayane olcamHalen adet olmadın mı canım var mı gebelik sende
Cumaya kadar kac gun gecikmiş olcak canım beta en son ne zaman yaptınHayır hala adet olmadım cuma günü tekrar kan verip muayane olcam
İlk defa böyle bir durum yaşıyorum hiç bir belirtim yok ara ara kasık ağrılarım oluyor sadeceHalen adet olmadın mı canım var mı gebelik sende
geçen hafta cuma günü vermiştim bide bu cuma vericem işte 18. Gün olucak gecikmedeCumaya kadar kac gun gecikmiş olcak canım beta en son ne zaman yaptın
Aynen benim de doktorum ole dedi bi hafta daha bekleyelim dedi hayırlısıİlk defa böyle bir durum yaşıyorum hiç bir belirtim yok ara ara kasık ağrılarım oluyor sadece
geçen hafta cuma günü vermiştim bide bu cuma vericem işte 18. Gün olucak gecikmede
Konuşalım tekrar cuma günüAynen benim de doktorum ole dedi bi hafta daha bekleyelim dedi hayırlısı
Aynen canım eşimin soerm testi cıktı bugun sanırım cok iyi değil onu nasıl yükleyip soru sorabilirim sayfaya?Konuşalım tekrar cuma günü
Konu kısmında kamera işareti var sanırım ordanAynen canım eşimin soerm testi cıktı bugun sanırım cok iyi değil onu nasıl yükleyip soru sorabilirim sayfaya?
Baktım yok olmadıKonu kısmında kamera işareti var sanırım ordan
Canım gittin mi sonuç neKonu kısmında kamera işareti var sanırım ordan
Evet klomen kullanımına bağlı kist oluşmuş 6,5 cm duphaston kullandım adet oldum ama gitmemiş şimdi yasmin kullanıcam 1 ay bi sonraki adetimde bakıcaz tekrarCanım gittin mi sonuç ne
Bende pcos var bende adet olamıyorum hep ilaçla oluyordum bende basladım 11.gundeyım bakalım 15 oldukyan sonra olucak mıyımSoğan kürü ve maydanoz kürü deniyorum her sabah
Ben ekstra zerdeçal ve zencefilde atıyorumBende pcos var bende adet olamıyorum hep ilaçla oluyordum bende basladım 11.gundeyım bakalım 15 oldukyan sonra olucak mıyım
Adeti daha cabuk mı getırıyor , ne için AtıyorsunuzBen ekstra zerdeçal ve zencefilde atıyorum